Home / IZA KULISA / VIDOJKOVIĆ PREDVIDEO KAKO ĆE VUČIĆ ZAVRŠITI… (VIDEO)

VIDOJKOVIĆ PREDVIDEO KAKO ĆE VUČIĆ ZAVRŠITI… (VIDEO)

Pisac i novinar Marko Vidojković izneo je žestoke kritike na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i vlasti SNS.

On je gostujući u emisiji “Srpska priča” rekao da je stanje u medijima gore nego za vreme Slobodana Miloševića, a da je razlog tome što se na čelu Srbije nalazi Aleksandar Vučić koji je autor Zakona o informisanju koji je važio u vreme Miloševića.

Vidojković je rekao da očekuje da će nakon “Veče kod Ivana Ivanovića” na TV Prva, novi vlasnik ukinuti i emisiju “24 minuta” koje vodi Zoran Kesić na TV O2.

On je rekao da veruje da Vučić nema policijsku i vojnu jedinicu koja je spremna da napadne narod kad krene rušenje vlasti, a da će predsednika Srbije napustiti i najbliži saradnici kada vide da mu je došao kraj političke karijere.

– Vučićeve siledžje nisu u uniformama nego su uglavnom banditi. On je postavio razne bandite na vrhove raznih institucija, ali većina onih koji treba da mu obave posao, policajci sa pendrecima, nisu banditi… Kada autoritet ulični postane dovoljno jak oni će sigurno preći na našu stranu. Ne može niko normalan, ili iole normalan,  da bude uz njega. Tako mislim da će da ga izdaju svi oko njega, i njegovi najbliži saradnici  kada bude trebalo samo će da se izmaknu… Jasno je kao dan kako će se ovo završiti – rekao je Vidojković.

(Pravda.rs)

Check Also

TAJNI DOGOVOR ĐINĐIĆA I DEL PONTE: SUDBINA MILOŠEVIĆA BILA ZAPEČAĆENA GODINU DANA PRE HAPŠENJA!

Ako je verovati bivšoj tužiteljki Haškog tribunala, sudbina Slobodana Milošević zapečaćena je u Luganu skoro …