Home / IZA KULISA / ZAGROBNI ŽIVOT BILIJA FINGERSA: 8 POUKA KOJE JOJ JE MRTAV BRAT POSLAO..

ZAGROBNI ŽIVOT BILIJA FINGERSA: 8 POUKA KOJE JOJ JE MRTAV BRAT POSLAO..

Autorka knjige „Zagrobni život Bilija Fingersa“, Eni Kejgan ni sama u prvom trenutku nije verovala u svoj zdrav razum kada je čula da joj se obraća mrtav brat.

„Kada me moj brat Bili probudio tri nedelje nakon što je umro, opisujući šta mu se dogodilo nakon smrti, mislila sam da sam se pozdravila sa zdravim razumom“, napisala je Kejgan autorka knjige“Zagrobni život Bilija Fingersa“, u kojoj je iznela podatke koje joj je rekao o smrti.

Njen stariji brat preminuo je tragično. Nekoliko nedelja nakon smrti obratio joj se iz „zagrobnog život“, a ona nije verovala da se to događa dok joj nije pružio konkretne dokaze.

Sve je to iznela u knjizi, a ovo je 8 ključnih stvari koje ju je on naučio o smrti:

1. Prvo što se dogodio je blagostanje. Čim umrete, isisani ste iz svog tela u „Komoru za lečenje“. Svetla u toj Komori brišu sve nedaće koje ste trpeli tokom svog života – fizičke, mentalne, emotivne. Tako, u manje od nanosekunde, sva vaša bol nestaje.

2. Još imate osećaj da ste to vi. Iako više nemate svoje telo, još se osjećate kao individua. Zapravo, više se osećate kao vi, nego što ste to ikad osećali dok ste bili živi. Dok ste na Zemlji, na vas mnogo utiču drugi i nemate prostora da budete svoji.

3. Svetlo ima ličnost. U zagrobnom životu, zraci svetla imaju kvalitete poput mudrosti, dobrote, saosećanja i inteligencije. To svetlo omogućuje da ono što je nevidljivo na Zemlji, bude vidljivo. Božanska priroda svih stvari.

4. Greh i kazna je ljudski koncept. Postoje svakakve priče o tome šta nas čeka nakon što umremo. Greške koje radimo dok smo živi su deo zemaljskog dogovora. Da moramo da budemo savršeni da bismo dospeli u takozvani raj, tamo nikoga ne bi bilo.

5. Život na Zemlji takođe nije kazna. Naravno, u životu ima patnje, ali ne zato što je neko napravio nešto da bi je zaslužio. Bol je deo ljudskog iskustva, prirodnog poput disanja, gledanja ili protoka krvi kroz telo.

6. Kada umrete, nema sudnjeg dana. Kada sagledate svoj život, vidite put kojim ste mogli da idete i onaj kojim niste. Vidite kada ste bili pametni, a kada ste mogli da učinite bolje, ali ne osećate osudu radi toga. I iako vam to sada neće imati puno smisla, kada umrete, tek tada razumete da ste imali divan život, iako su neki njegovi delovi bili teški.

7. Srećni ste što izgledate kao vi. Niste opterećeni načinom na koji izgledate. Nema nastojanja da izgledate bilo kako drugačije. Jednostavno zračite, bez imalo napora.

8. Ljubav nije ista kao na Zemlji. Niste voljeni zbog onoga što radite, kako izgledate, koliko ste slavni ili zbog količine novca koji zarađujete. Nije kao da vas je netko juče voleo, a danas vas više ne voli. Ljubav je zaista bezuslovna. Nakon života na Zemlji postoji savršeno saoseećanje i bez obzira na to kako ste živeli, voljeni ste.

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …