Home / IZA KULISA / ZASTRAŠUJUĆE: EVO ŠTA LEŽI IZA GLOBALNOG SPORAZUMA UN O MIGRACIJAMA KOJE ĆE POPLAVITI EVROPU SA 59 MILIONA! (VIDEO)

ZASTRAŠUJUĆE: EVO ŠTA LEŽI IZA GLOBALNOG SPORAZUMA UN O MIGRACIJAMA KOJE ĆE POPLAVITI EVROPU SA 59 MILIONA! (VIDEO)

Globalni sporazum o migracijama će uzrokovati da Evropa bude preplavljena sa dodatnih 59 miliona novih migranata u roku od 6 godina, navodi britanska parlamentarna zastupnica Dženis Atkinson!

Dokument stavlja zemlje koje odluče da ga potpišu pod ogroman pritisak da dopuste migranatima ulazak u njihovu zemlju.

“Ako mislite da kontrolišete svoje granice, ponovo razmislite” – upozorila je Atkinson, dodajući: “Ovaj sporazum daje potporu i cilju UN da poplave naše nacije sa 59 miliona migranata do 2025. godine …. to je samo 6 godina.”

Atkinson je objasnila izvor novog UN Globalnog sporazuma… to je Deklaracija iz 2000. godine koja je zaključila da je etnička populacija Evrope u opadanju, “pa bi se stoga trebala zameniti”.

Ovaj sporazum ne odobravaju nezaposleni mladi ljudi evropskih zemalja u kojima je nezaposlenost 50% ili veća, kao i mnogi novi migranti koji su “nezaposleni”, dok je prosečno zaposleno samo oko 13% novih migranata prema Atkinsonovoj.

Zastupnica parlamenta je kritikovala britansku premijerku Terezu Mej zbog obećanja da će ponovo preuzeti kontrolu nad britanskim granicama nakon Bregzita, koja svejedno planira da potpiše migracijski pakt UN sledećeg meseca.

“Setite se – UN i globalisti žele da poplave naš kontinent sa 59 miliona doseljenika do 2025. godine”, naglasila je Atkinson, dodajući kako dokument UN navodi da je masovna imigracija “neizbežna, poželjna i neophodna”.

Upozoravajući kako će plan dovesti do “kulturnog i moralnog sloma” evropskih zemalja, Atkinson je takođe naglasila da bi pakt mogao da dovede do izglasavanja Zakona o govoru mržnje za upotrebu pojma “ilegalni migranti”.

“Biće protivzakonito ako ne upotrebljavate propisani jezik”, upozorila je Atkinson, dodavši da bi se građani Evrope mogli “oprostiti sa njihovom demokratijom i njihovim načinom života”, osim ako zatraže od svojih vođa da odbiju potpisivanje sporazuma u Marakešu.

Angažman zastupnice parlamenta o jezičnoj politici deli i holandski zastupnik Marsel de Graf, koji je kazao kako će pakt podmazati zakone koji bi kriminalizovali kritike masovne imigracije kao govor mržnje.

Pogledajte video:

(Novi-Svjetski-Poredak.com)

Check Also

TAJNI DOGOVOR ĐINĐIĆA I DEL PONTE: SUDBINA MILOŠEVIĆA BILA ZAPEČAĆENA GODINU DANA PRE HAPŠENJA!

Ako je verovati bivšoj tužiteljki Haškog tribunala, sudbina Slobodana Milošević zapečaćena je u Luganu skoro …