Home / SPEKTAR / HRVATSKI AKADEMIK: Masoni Srbima u Beogradu podelili uputstva novog svetskog poretka!

HRVATSKI AKADEMIK: Masoni Srbima u Beogradu podelili uputstva novog svetskog poretka!

masoni

U svetu se odvijaju pripreme za stvaranje jedne svetske države i jedne svetske religije, pa Srbija u svemu tome mora da odigra svoj deo posla kao ojačani instrument masonskog ekumenskog spajanja religija u jednu novu religiju, tvrdi član Hrvatske akademije nauka i umetnosti u dijaspori Emil Čić.

Prema njegovim rečima položaj Srbije u masonskom svetu je već vrlo jak.

„Sada se nakon 82 godine odvija drugi najveći skup masona na planeti gde dolazi 250 masona iz celog sveta i to naravno znači da će Srbija kao i dosada i dalje dobijati milijarde evra i dolara. S druge strane Hrvatska će i dalje biti ekonomski i politički ucenjivana i slabljena da bi se pokorila političkim usaglašavanjima sa Srbijom“, tvrdi Čić.

Podsetimo Evropski masonski sastanak povodom obeležavanja 95 godina od osnivanja Velike Lože „Jugoslavija“, 1919. godine, održan je u Beogradu od 5. do 7. juna.

Uporedo sa Evropskim masonskim susretom, održana je i 45. Godišnja Skupština Regularne Velike Lože Srbije, a na oba događaja prisustvovali su najviši predstavnici preko 30 Velikih masonskih Loža iz Evrope i sveta.

(Kurir)

 

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …