Home / SPEKTAR / ISLAMSKI FILOZOF NAZAR- PUTINA JE U SIRIJI, PREDVIDEO I KURAN: Evo šta je zapisano u muslimanskoj svetoj knjizi!

ISLAMSKI FILOZOF NAZAR- PUTINA JE U SIRIJI, PREDVIDEO I KURAN: Evo šta je zapisano u muslimanskoj svetoj knjizi!

putin
Prema Kuranu, Sirija se nalazi u srcu kraja istorije. U Damasku će se voditi poslednji boj dobra i zla, tvrdi Šeih Imran Nazar Hoesin, islamski teolog.

O tome da li se Putinov ulazak u rat u Siriji očekivao, u intervjuu za Novosti, Šeih Imran kaže:

– Prema Kuranu, Sirija se nalazi u srcu kraja istorije. Kako stoji u islamskoj svetoj knjizi, u Damasku će se, na kraju istorije, sresti lažni mesija (antihrist) i Isus Hrist, koji će sići, i to će biti mesto konačnog obračuna. Tako stoji i u Bibliji. Kraj istorije se naslućuje, a prema crkvenoj eshatologiji (religijsko učenje o poslednjim stvarima), strašni sud će se odigrati baš u Siriji, kaže on.

Nema sumnje da pravoslavna braća odnose pobedu, tvrdi Šeih.

500

– To je zapisano…Ruski predsednik Putin je odlučio da interveniše, a pravoslavni hrišćani se jedini ne plaše satane pred osudne bojeve. Oni koji danas u ime islama ratuju u Siriji, Iraku, koji vode „sveti rat“, jesu vojnici CIA, tvrdi ovaj teolog.

– Ulazak Rusije u sukob u Siriji zapisan je u Kuranu, i to je božja datost!

Šeih Imran Nazar Hoesin je svetski poznat stručnjak za islamska verska pitanja. Završio je najviše islamske studije u Pakistanu, Kairu, Ženevi.

(srbijadanas.com)

 

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …