Home / SPEKTAR / OVO SE KRIJE: Otkriven šokantan podatak o poreklu svih američkih predsednika koji niko nije očekivao (VIDEO)

OVO SE KRIJE: Otkriven šokantan podatak o poreklu svih američkih predsednika koji niko nije očekivao (VIDEO)

5004Bridž-En di Avinjon, devojčica stara svega 12 godina, došla je do revolucionarnog otkrića u genealogiji, a to je da su svi američki predsednici rođaci, odnosno, svi vuku poreklo i povezani su sa britanskim kraljem iz 12. veka.

Reč je o britanskom kralju Džon Lekland Plantaganet koji je na tron stupio 1166. godine.

Dosadašnja genealoška istraživanja su uspela da povežu svega 22 predsednika u srodnim vezama, ali Bridž-En je uspela da dokaže veze svih predsednika, sem jednog. Martin van Buren, osmi predsednik SAD-a, prema istraživanju Bridž-En nije u srodstvu ni sa jednim drugim predsednikom.

Bridž-En je obradila preko 500 hiljada imena i prezimena tokom svog istraživanja.

Sajt Konspirolodži Klab piše da je opšte poznato da su Bil Klinton, Džordž Buš, Džimi Karter, pa čak i Barak Obama, dalji rođaci britanske kraljice Elizabete, te da ovo otkriće 12-godišnje devojčice predstavlja izvanredno saznanje.

U tekstu o Bridž-En di Avinjon se podseća da je Nešnl Džiografik u jednom svom istraživanju dokazao da svi ljudi na planeti potiču od jednog čoveka i to sa afričkog kontinenta. Nazvan je „naučni Adam“.

Sama Bridž-En za sebe tvrdi da je 18. rođačko koleno aktuelnog predsednika SAD, Baraka Obame.

Pogledajte snimke: (Vestinet.rs)

 

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …