Home / SPEKTAR / POZDRAV ILUMINATA: Šokantan snimak masonskog rukovanja Mila Đukanovića sa papom, koje će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

POZDRAV ILUMINATA: Šokantan snimak masonskog rukovanja Mila Đukanovića sa papom, koje će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Milo Đukanović se nalazi pred najvećim političkim iskušenjima od kada je stupio na vlast. 
papa- djukanovic
Opozicija žešće nego ikad traži ostavku premijera Crne Gore i nove izbore, lišene pritisaka i kupovine glasova. A zanimljivo je podsetiti se na jedan video snimak, koji datira iz vremena prethodnog pape Benedikta XVI.

Istina, na tom snimku Milo nije ljubio ruku papi, ali se navodno sa njim pozdravio masonskim rukovanjem.

Zaista, položaj prstiju ukazuje na masonski pozdrav pri kojem, umesto da se dlanom hvata dlan, hvataju se prsti prstima, a palac pada niže nego kod uobičajenog rukovanja i pritiska deo ruke između srednjeg i domalog prsta.

papa- djukanovic 1

Rukovanje pape benedikta i Mila Đukanovića na rastanku

Autor snimka navodi da se na taj način pozdravljaju masoni iz reda iluminata. Inače, upravo ovaj red se često pominje u takozvanim teorijama zavere kao onaj koji iz senke vlada svetom.

Na isti način se Đukanović pozdravio sa papom i prilikom odlaska.

Na drugom snimku to možete još lepše videti, a i čuti reči koje tom prilikom izgovaraju. Pogledajte…

 

(Pravda)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …