Home / SPEKTAR / SNIMAK „SMRTI UŽIVO“ KOJI NIKADA NIJE BIO OBJAVLJEN: „VODENO ČUDOVIŠTE“ BACALO AUTOMOBILE 10 METARA U VISINU I UBILO 20.000 LJUDI! (VIDEO)

SNIMAK „SMRTI UŽIVO“ KOJI NIKADA NIJE BIO OBJAVLJEN: „VODENO ČUDOVIŠTE“ BACALO AUTOMOBILE 10 METARA U VISINU I UBILO 20.000 LJUDI! (VIDEO)

cunami- poplave

Katastrofa koja je zadesila Japan 2011, kada je tu zemlju pogodio podmorski zemljotres od devet stepeni Rihtera, koji je izazvao cunami nezabeleženih razmera, čudovište koje je bacalo automobile i do deset metara u visinu, i dalje je u sećanju mnogih.

Užasne slike i snimci apokalipse u kojoj je živote izgubilo oko 20.000 ljudi redovno se mogu videti na TV ekranima i internetu.

Nedavno se na iinternetu pojavio i snimak koji do sada nije objavila niti jedna televizija niti je postavljen na mreži.

Prava drama, ona koja je uzdrmala ceo svet, tek je usledila. Kao posledica zemljotresa došlo je do eksplozije tri reaktora elektrane “Fukušima Daići”, što je izazvalo nuklearnu katastrofu.

Skoro 270.000 ljudi, od kojih su mnogi iz Fukušime, ne mogu da se vrate kući zbog visoke radijacije. Posledice ove katastrofe vidljive su i danas.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

Šešelj otkrio: Ako se Tramp i Putin dogovore, ovo će se dogoditi sa Republikom Srpskom, Crnom Gorom, Krajinom i Makedonijom…(VIDEO)

Šešelj izjavio da više od pola Srbije ne želi u EU. Vlast uništava privredu i …