Home / U FOKUSU / Američke obaveštajne agencije upozoravaju da teroristi ISIL-a spremaju pokolj građana Evrope!

Američke obaveštajne agencije upozoravaju da teroristi ISIL-a spremaju pokolj građana Evrope!

Američke obaveštajne agencije upozorile su zemlje Evropske unije, samim tim i Austriju, da teroristi ISIL planiraju ubistva evropskih građanja odsecanjem glave i to na teritoriji evropskog kontinenta! Ove informacije obelodanio je jedan saradnik austrijske Službe za zaštitu ustavnog poretka i borbu protiv terorizma.

isil

Amerikanci imaju podatke da je glavnokomandujući vrh terorističke organizacije ISIL u Siriji i Iraku putem interneta, kao i direktinim kontaktima, dao jasne naredbe svojim sledbenicima da napadaju građane Evrope. Njihov zadatak je da nasumično izaberu ljude i potom im odseku glavu! Teroristi ISIL su spremali identične napade i na građane Australije, ali su ih srećom tamošnje službe na vreme otkrile i sprečile.

Na ovaj način teroristi žele da strahom parališu građane Evrope, jer veruju da tako mogu razbiti politički savez koji čini više od 50 svetskih država, uključujući i sve zemlje EU.

Austrija je već svesna povećane opasnosti koja preti od terorističkih organizacija. Johana Mikl-Lajtner (Johanna Mikl-Leitner, ÖVP), ministarka unutrašnjih poslova povećala je broj službenika u odeljenju za odbranu od terorizma. Osim toga, Služba za zaštitu ustavnog poretka i borbu protiv terorizma će sad pojačati nadzor i nad manjim islamističkim centrima u Austriji.

Prednost u borbi protiv terorizma na teritoriji Austrije predstavlja deo muslimana, koji u pozadini cele ove priče aktivno pomaže Službu za zaštitu ustavnog poretka i borbu protiv terorizma. Prema nezvaničnim procenama, na teritoriji alpske republike trenutno ima više od 1.000 radikalnih salafista.

(Vladimir Kozomara, Kurir)

Check Also

POTEZ POSLE KOG ZA SEVERNU KOREJU NEMA POVRATKA, A AMERIKA BAŠ TO SPREMA: „Ako učinite taj korak, smatraćemo to objavom rata!“

Severna Koreja saopštila je danas da će bilo kakvu pomorsku blokadu smatrati činom rata, javlja …