Home / U FOKUSU / Američke obaveštajne agencije upozoravaju da teroristi ISIL-a spremaju pokolj građana Evrope!

Američke obaveštajne agencije upozoravaju da teroristi ISIL-a spremaju pokolj građana Evrope!

Američke obaveštajne agencije upozorile su zemlje Evropske unije, samim tim i Austriju, da teroristi ISIL planiraju ubistva evropskih građanja odsecanjem glave i to na teritoriji evropskog kontinenta! Ove informacije obelodanio je jedan saradnik austrijske Službe za zaštitu ustavnog poretka i borbu protiv terorizma.

isil

Amerikanci imaju podatke da je glavnokomandujući vrh terorističke organizacije ISIL u Siriji i Iraku putem interneta, kao i direktinim kontaktima, dao jasne naredbe svojim sledbenicima da napadaju građane Evrope. Njihov zadatak je da nasumično izaberu ljude i potom im odseku glavu! Teroristi ISIL su spremali identične napade i na građane Australije, ali su ih srećom tamošnje službe na vreme otkrile i sprečile.

Na ovaj način teroristi žele da strahom parališu građane Evrope, jer veruju da tako mogu razbiti politički savez koji čini više od 50 svetskih država, uključujući i sve zemlje EU.

Austrija je već svesna povećane opasnosti koja preti od terorističkih organizacija. Johana Mikl-Lajtner (Johanna Mikl-Leitner, ÖVP), ministarka unutrašnjih poslova povećala je broj službenika u odeljenju za odbranu od terorizma. Osim toga, Služba za zaštitu ustavnog poretka i borbu protiv terorizma će sad pojačati nadzor i nad manjim islamističkim centrima u Austriji.

Prednost u borbi protiv terorizma na teritoriji Austrije predstavlja deo muslimana, koji u pozadini cele ove priče aktivno pomaže Službu za zaštitu ustavnog poretka i borbu protiv terorizma. Prema nezvaničnim procenama, na teritoriji alpske republike trenutno ima više od 1.000 radikalnih salafista.

(Vladimir Kozomara, Kurir)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …