Home / U FOKUSU / Češki analitičari: Ako EU ne odbaci diktat SAD-a, neizbežan je nuklearni rat Rusije i Zapada!

Češki analitičari: Ako EU ne odbaci diktat SAD-a, neizbežan je nuklearni rat Rusije i Zapada!

rat- rusija- amerika- sadVINCENT PRIBULA: RUSIJA SE, NARAVNO, NEĆE BRANITI NA SVOJOJ TERITORIJI

• Tokom prvih 5-20 minuta biće spržena cela Evropa, a kroz nekoliko minuta i Engleska. PRO će neutralisati najviše 30 odsto raketa, druge će pogoditi mete
• Globalna razmena raketnih udara iznosiće, po sadašnjim vojnim proračunima, 5.300 taktičkih raketa i 6.000 raketa srednjeg dometa istovremeno. Takva količina raketa

će prevazići mogućnosti sistema PRO obe strane. U prvih 60 minuta na Rusiju će pasti 2.500 taktičkih raketa, i taj veliki vatromet će trajati pet sati“
• Razmena udara će odmah dovesti do smrti 60-100 miliona žrtava. U narednih 15 dana od radijacije i zagađenja životne sredine umreće još 300-400 miliona ljudi. U roku

od pola godine umreće 800 miliona. Nijedna država neće imati mogućnosti da sahrani leševe
ČEŠKI novinar Vincent Pribula objavio je da je nuklearni sukob između SAD i Evrope, s jedne strane, i Rusije, s druge, neizbežan, ako Evropa ne odbaci diktat Sjedinjenih Država.

„Uprkos svim naporima u medijskom ratu, uvedenim sankcijama i permanentnom fabrikovanju „ruske pretnje“, u prvi plan izbija varijanta direktnog vojnog sukoba. Planovi zapadnih sila ostaju nepromenjeni: ostaviti svega 15 miliona Rusa na njihovoj teritoriji. Za takve reči premijer Velike Britanije Margaret Tačer dobila je snažan aplauz. Još je potrebno finalizovati predstavu o svetskoj tiraniji Rusije, a onda će se već svi složiti s ubistvom ruskog predsednika Putina.

Putin je demon, i najbolje ga je ubiti, kao Sadama Huseina i Muamera el Gadafija“ – piše novinar u svom članku u listu Parlamentni Listy.

„Stalno opkoljavanje Rusije od strane NATO, koji se približava što može više njenim granicama, vojne vežbe, rast napetosti – sve će to pre ili kasnije prerasti u sukob. Ratu između Rusije i NATO već je dat startni znak i praktično je neizbežan.

A šta je sa reakcijom Rusije, koju je okružio NATO? Taktičke nuklearne rakete dovedene u bojevu gotovost će izvršiti naređenje. Mete su poznate – to su zemlje-članice NATO i SAD. Rusija će morati da se brani nuklearnim arsenalom“ – ističe on.

„Brojaćemo spržene zemlje za 5-10-20 minuta minuta – to će biti cela Evropa, a kroz nekoliko minuta i Engleska. PRO će neutralisati najviše 30 odsto raketa, druge će pogoditi mete. Globalna razmena raketnih udara iznosiće, po sadašnjim vojnim proračunima, 5.300 taktičkih raketa i 6.000 raketa srednjeg dometa istovremeno. Takva količina raketa će prevazići mogućnosti sistema PRO obe strane. U prvih 60 minuta na Rusiju će pasti 2.500 taktičkih raketa, i taj veliki vatromet će trajati pet sati“ – proriče Pribula.

„Prema sadašnjim procenama snage nuklearnog oružja, udari će odmah dovesti do smrti 60-100 miliona žrtava. U narednih 15 dana od radijacije i zagađenja životne sredine umreće još 300-400 miliona ljudi. U roku od pola godine od svih destruktivnih posledica uništenja životno važnih resursa umreće 800 miliona.

Nijedna država neće imati mogućnosti da sahrani leševe. U svim pogođenim zemljama prestaće da funkcioniše infrastruktura, industrija, zdravstveni sistem. Ideja američkih ratnih stratega da će taj rat uništiti Rusiju i naterati je da pati – nema nikakve veze sa realnošću. Rusija neće krenuti putem odbrane samo na sopstvenoj teritoriji.

Ona nema izbora, zato Rusija jasno stavlja do znanja da će radi svoje odbrane iskoristiti najjače oružje“ – naglašava novinar.

„Treba smeniti celo rukovodstvo EU i rasterati famoznu Evropsku komisiju. U interesu svih potrebno je ukinuti sankcije protiv Rusije početi normalno trgovati i razvijati odnose. Evropa mora da nađe u sebi hrabrost da kaže „ne“ američkom diktatu.

NATO je pokazao da nije odbrambeni savez, već agresivno udruženje jastrebova koje brani ekonomske interese međunarodnih vladajućih elita“ – rezimira Pribula

 

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …