Home / U FOKUSU / Četnički komandant, Živković: Srbe i Makedonce je podelio američki imperijalizam da bi nas ubijao islamski terorizam!

Četnički komandant, Živković: Srbe i Makedonce je podelio američki imperijalizam da bi nas ubijao islamski terorizam!

ukrajina- cetniciBratislav Živković u Ukrajini- Novorusija

Predsednik Četničkog pokreta Bratislav Živković danas se javnim pismom obratio građanima Srbije i Makedonije i opisao kako je sprečen da ode u Kumanovo.

– Delegacija Četničkog pokreta je krenula da pruži moralnu i bratsku pomoć stanovništvu Kumanova posle šiptarskog terorističkog napada. Ranije je već bilo dogovoreno da obiđemo mesto sukoba, neke porodice, održimo sastanke sa određenim ljudima, obiđemo i opštinu Staro Nagoričane. I tako, dok su nas u Kumanovu čekali prijatelji da se vidimo, obiđemo povređene i stradale, pružimo ruku prijateljstva i bratstva, iz voza u Preševu su našu četničku delegaciju skinuli pripadnici BIA i maltretirali dobrih tri sata.

Pokušali su prvo lepo da nas ubede da ne idemo, onda su pretili, zatim probali da ucenjuju, da bi na kraju jednostavno rekli: „Vi ne možete da idete u Kumanovo. Interes Srbije je da se vi ne pojavite tamo, jer ćete svojom pojavom izazvati nove napade šiptara.

Vi ste opasnost po bezbednost Srba i Srbije. Vi samo štetite svojom pojavom i svojim aktivnostima. Sve što radite, radite na štetu napora ove vlasti koja pokušava da Srbiju zaštiti i uvede u Evropu. Mi smo vama stavili zabranu izlaza iz zemlje do daljeg. Ako ilegalno pokušate da pređete granicu bilo gde bićete krivično gonjeni” – prepričava Živković.

On kaže da je ipak odlučio da pokušaju da pređu granicu, ali su im u pasoše udarili zabranu i stavili ih pod prismotru do napuštanja Preševa.

– Naša braća sa druge strane su svedoci našeg napora i želje. Nama je teško što se nismo sastali sa svima koji su nas čekali, ali čak i ovo nas je još više ujedinilo. Uskoro, doćiće do ujedinjenja naših naroda od Drine i Jadrana do Vardara. Podelio nas je američki imperijalizam da bi nas ubijao islamski terorizam. Narodu je jasno da razjedinjeni ne možemo ništa uraditi, samo ćemo polako i sramno nestati, kao da nikada nismo ni postojali – kaže Živković.

(Pravda)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …