Home / U FOKUSU / Čovek koji je razotkrio „skrivene mehanizme” koji su obezbedili pobede Fransoa Olandu i Hilari Klinton, otkriva zašto će Makron postati predsednik Francuske

Čovek koji je razotkrio „skrivene mehanizme” koji su obezbedili pobede Fransoa Olandu i Hilari Klinton, otkriva zašto će Makron postati predsednik Francuske

500

Poznati francuski novinar Nikola Bonal – koji je prethodno razotkrio „skrivene mehanizme” koji su obezbedili pobede Fransoa Olandu i Hilari Klinton (po ukupnom broju dobijenih glasova) – upozorio je da Emanuel Makron može postati predsednik Francuske zahvaljujući Džordžu Sorošu i glasovima manjina, a ne voljom i glasovima većine belih Francuza.

Utvrdio je da je za Olanda glasalo 92 odsto francuskih muslimana, a da je za Klintonovu glasalo 95 odsto američkih crnaca (nacionalne manjine u SAD tradicionalno 75 odsto glasova daju demokratama).

Bonal prognozira da će Makrona – kandidata francuskih i svetskih bankara – podržati 90-98 odsto muslimana, uključujući doseljene sa Bliskog Istoka i severa Afrike tokom poslednje dve i po godine. Čak naglašava: te grupe će mu doneti odlučujuću prednost, verovatno i pobedu

 Francuska ima 70 miliona stanovnika, a muslimani čine, statistički – do 15 odsto, ali je stvarni broj možda već stigao i do 25 miliona, a to je – trećina stanovništva. A na francuske muslimane veliki uticaj ima Soroš.

Bonal je istovremeno potražio odgovor na pitanje: kako je moguće da ljudi koji su postali žrtve socijalne bede i rasizma nasedaju na Soroševe igre i glasaju za barone Vol-Strita?

Njegov odgovor je: oligarhija deluje poput boljševika, krije se iza borbe levice i desnice il i”sukoba civilizacija”. Kao što su boljševici iskoristili nezadovoljstvo donjih slojeva u carskoj Rusiji da bi se očepali vlasti – tako sada globalistički lobi danas koristi marginalce kojim obećava blagostanje i povoljnosti u budućnosti.

„Prosečni Francuz” koji je socijalno ugrožen ne ide za Le Penovom zato što njene poglede smatra preterano desnim.

(Agencije)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …