Home / U FOKUSU / Državni vrh Srbije upozoren povodom učestvovanja u zasedanju „Trilateralne komisije” u Beogradu!

Državni vrh Srbije upozoren povodom učestvovanja u zasedanju „Trilateralne komisije” u Beogradu!

Obaveštavamo vas da polutajna organizacija „Trilateralna komisija”, koja okuplja značajne službenike zapadne finansijske oligarhije i zapadnih tajnih službi, planira da održi sastanak svoje Evropske grupe 31. 10-02. 11. u hotelu „Crown Plaza” u Beogradu.

masoni

Sam formalni sastanak je planiran za subotu 1. novembra, ali je najavljeno da održavanje počinje 31. 10, kako bi se podvuklo da će učesnici u Beogradu proslaviti „praznik” „Halloween”, odnosno „Noć veštica”, uz odgovarajuće satanske rituale.

„Trilateralnu komisiju” je 1973. osnovao i do danas joj je počasni predsednik  Dejvid Rokfeler, a njen organizacioni tvorac i prvi dugogodišnji operativni rukovodilac je bio Zbignjev Bžežinski.

Organizacija, čiji je proklamovani cilj bio tesno povezivanje vodećih poslovnih krugova SAD, Zapadne Evrope i Japana (otuda i naziv „Trilaterala”, a i današnja struktura, u kojoj figurišu Evropska, Severnoamerička i Azijsko-pacifička grupa), ubrzo je postala jedna od osnovnih poluga za ostvarivanje spoljne politike SAD, po agendi finansijske oligarhije, u pokušaju uspostavljanja svetske diktature.

Podsećamo vas da je Srbija,  uz Rusiju koja je glavna meta, bila i do danas ostala, jedna od glavnih žrtava i meta ove politike.

Obaveštavamo vas da je „Trilateralna komisija”, na svom Godišnjem sastanku održanom u Vašingtonu 13-15. marta 1999. godine, saslušala i odobrila izveštaj svog člana, generalnog sekretara NATO Havijera Solane, o pripremi agresije na SRJ, odnosno Srbiju.

Obaveštavamo vas da je predviđeno da moderator prve sesije-panela beogradskog zasedanja, pod naslovom „Države-kandidati sa Zapadnog Balkana na putu pristupanja EU”, bude član „Trilaterale” švedski ministar Karl Bilt, koji je nedavno izjavio da je „pravoslavlje najveći neprijatelj Zapada, čak veći od islamskog fundamentalizma”.

Obaveštavamo vas da se predsednik „Evropske grupe” „Trilaterale” Žan-Klod Triše i predsednik „Srpske grupe” „Trilaterale” Jovan Kovačić u javnim obraćanjima i službenoj prepisci pozivaju da nastupaju zajedno sa Predsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem, za koga tvrde da će otvoriti beogradsko zasedanje i biti domaćin svečane večere za njegove učesnike. U tom, zajedničkom svojstvu, sa premijerom Vučićem, oni su uputili pismo sa pozivom za učešće na beogradskom zasedanju i „Predsedniku Republike Kosovo” Atifeti Jahjaga. U pismu nema ni navodnika, ni tzv. „zvezdice” uz Jahjaginu titulu.

Obaveštavamo vas da se među oko tri stotine aktuelnih članova „Trilateralne komisije”, osim već pomenutih, nalaze i Medlin Olbrajt, Henri Kisindžer, Džon Dojč, Džon Negroponte, Lorens Samers, Pol Voker (SAD), Dejvid Miliband, Lord Mandelson (Velika Britanija), Volfgang Išinger (Nemačka), Mario Monti (Italija), Karel Švarcenberg (Češka), Petar Stojanov (Bugarska), ali i Kolinda Grabar Kitarović, Marijan Hanžeković i Franjo Luković (Hrvatska), te Marko Voljč (Slovenija). Uz već pomenutog Jovana Kovačića, novi članovi „Trilaterale” iz Srbije su Tahir Hasanović i Dejan Novaković.

Obaveštavamo vas takođe da „Trilateralna komisija” nije organizacija država, već da zvanično ima samo pojedinačne članove, koji su svi stručni službenici zapadne finansijske oligarhije i tajnih službi, a većina pripada i masoneriji i drugim tajnim organizacijama.

U skladu sa tim, očigledno je da tzv. „članstvo Srbije” u „Trilaterali”, ne predstavlja čin koji bi se mogao uskladiti sa Ustavom i zakonima Srbije, već tajno preuzimanje obaveza u ime države, čiji je sadržaj i izvršenje teško legalno kontrolisati.

Upućujemo vam činjenice sadržane u ovom obaveštenju polazeći od naše ljudske, građanske, ustavne i zakonske odgovornosti.

(obraćanje Pokreta za Srbiju državnom vrhu Republike Srbije)

Upućeno (elektronskom poštom):

Predsedniku Republike Srbije

Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi

Ustavnom sudu Republike Srbije

Predsedniku Narodne skupštine Republike Srbije

Predsedniku Vlade Republike Srbije

Ministarstvu unutrašnjih poslova

Ministarstvu odbrane

Ministarstvu spoljnih poslova

Ministarstvu pravde

Republičkom javnom tužilaštvu

Poslaničkim grupama u Narodnoj skupštini Republike Srbije

Političkim strankama, pokretima i udruženjima (DSS, SRS, „Dveri”, Svesrpski narodni front, „Zavetnici”, „Srbski obraz”, „Naši”)

Udruženjima ratnih veterana i ratnih vojnih invalida

Srpskoj akademiji nauka i umetnosti

Sredstvima javnog informisanja

(Fakti)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …