Home / U FOKUSU / EKSKLUZIVNO! PUTIN UZVRAĆA ŽESTOK UDARAC: Obelodanio datum kada će izneti dokaze koji će uništiti američku vladu i iluminate!

EKSKLUZIVNO! PUTIN UZVRAĆA ŽESTOK UDARAC: Obelodanio datum kada će izneti dokaze koji će uništiti američku vladu i iluminate!

putinRuski predsednik Vladimir Putin imenovao je datum objavljivanja dokaza o umešanosti vlade i obaveštajnih službi SAD, u kako je naveo, „kontrolisanom rušenju“ i napadu na Svetski trgovinski centar 09. 11.

Putin je kao bokser, siguran u sopstvenu snagu i da bi smanjio pritisak od strane SAD, on čeka pravi momenat da zada odlučujući udarac.

Dokazi su toliko eksplozivni da on zna da je potreban samo jedan pravi udarac koji sve rešava u njegovu korist.

Prema navodima insajdera iz Kremlja, Putin čeka 09. 11. 2016. kao datum kada će konačno da obelodani satelitske snimke koji dokazuju najmračnije tajne američke vlade: da su napadi terorista bili lažna zastava u događaju koji je počinjen prema svojim građanima.

Tajne terorističke aktivnosti američke vlade u zemlji i inostranstvu će takođe biti obelodanjene, one direktno podrivaju kredibilitet američke nacije na svetskoj sceni i dokazuju da je Vladimir Putin jedini veliki i ozbiljan svetski lider koji se istinski bori protiv mračnih sila i terorizma.

Opšte je poznato da je Vladimir Putin ljubitelj sinhronizacije, 11. septembar je jednostavno mnogo više od same godišnjice napada. To je ujedno i početak politički nestabilnog perioda SAD.

Da se ne zaboravi: -Mračne tajne vlade sjedinjenih država su isto tako njihova najveća Ahilova tetiva.

Udarac koji sprema Vladimir Putin teško će pogoditi Ameriku. Izazvaće masovne proteste širom zemlje u nezadrživim izlivima javnog besa koji će dovesti do narodnog ustanka a gotovo sigurno i do revolucije. Američka vlada će biti potpuno uništena a novi svetski poredak koji ona podržava će biti bačen u haos.

2016. je godina u kojoj je Putin obećao da će uništiti iluminate. Jednostavan korak, izbora pravog trenutka da se Ahilova tetiva iskoristi da bi se stvorila prednost, možda je prvi korak da se uzdrma status quo situacija i ispuni dato obećanje.

(Vestinet.rs)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …