Home / ZDRAVLJE / OVO VAM MOŽE SPASITI ŽIVOT: Zaboravite sve lekove i napravite ovu smesu! (RECEPT)

OVO VAM MOŽE SPASITI ŽIVOT: Zaboravite sve lekove i napravite ovu smesu! (RECEPT)

eliksir- napitak„Sve je u kurkumi. Njene antiupalni sposobnosti su neverovatno moćne. Ne postoji ni jedan drugi, prirodni sastojak koji je efikasniji za smanjenje upala od kurkume“, tvrdi dr. Anderson.

Doktorica Carolin Anderson kaže kako nema potrebe za strah od raka ako pomešate i koristite ova tri lako dostupna začina.

Istražujući dve hiljade godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima dr. Anderson došla je do neverovatnog otkrića. Ako koristite ova tri sastojka svakodnevno nema opasnosti da obolite od raka. Ta tri čudotvorna začina su kurkuma, maslinovo ulje i biber.

Pomešajte četvrtinu kašike kurkume s pola kašičice maslinovog ulja i dodajte prstohvat mlevenog bibera. Sve zajedno dobro promešajte.

Dobijenu smesu možete koristiti kao dodatak salatama i jelima, a možete je konzumirati i samu.

Ako je dodajete u obroke koji se termički obrađuju tada smesu stavite na samom kraju u hranu kako se ne bi prekuhala. A ako je jedete samu, možete je ublažiti s malo vode. Unosite je u organizam svakodnevno i što češće.

„Sve je u kurkumi. Njene antiupalni sposobnosti su neverovatno moćne. Ne postoji ni jedan drugi, prirodni sastojak koji je efikasniji za smanjenje upala od kurkume „, tvrdi dr. Anderson. Istraživanja su pokazala da kurkuma sprječava rak debelog crijeva, prostate, mozga i rak dojke.

Check Also

NESTOROVIĆ UPOZORIO DA DOLAZE TEŠKA VREMENA: CEO SVET KLJUČA, ALI MI SMO PREŽIVELI I GORE! EVO O ČEMU JE REČ!

Svako ima neki razlog zašto želi da živi i treba da nađe taj razlog, a …