Home / U FOKUSU / IGUMAN SVETOGORSKOG MANASTIRA OTKRIVA: Uskoro će Grčku pretvoriti u muslimansku državu.. Evo koji je plan i šta se dešava..

IGUMAN SVETOGORSKOG MANASTIRA OTKRIVA: Uskoro će Grčku pretvoriti u muslimansku državu.. Evo koji je plan i šta se dešava..

starac- monah- svestenik

Iguman Dohijara Grigorije (Zumis) oštro je kritikovao politiku Grčke prema muslimanskim migrantima. Agencija Agionoros.ru je objavila osnovne stavove svetogorskog starca.

Po rečima arhimandrita Grigorija, migranti koji dolaze u Grčku su «opremljeni najmodernijim mobilnim telefonima. Tesne pantalone, marama i cigareta. Nažalost, u vreme Muhameda žene se nisu šminkale i zbog toga on nije zabranio njihovim ženama da tako izgledaju…»

Više od šesto godina naši preci su se borili protiv islamizacije Grčke. A sada se bliži vreme, kada će muslimana u našoj otadžbini biti više od pravoslavnih hrišćana.
Odvajkada je Bog podelio narode i svakom od njih dao svoju zemlju. Ja neću otići u njihovu otadžbinu i ratovati sa njima, ali ne želim da ih vidim ni u svojoj zemlji.

To nije šovinizam. Grčka vlada zabranjuje da zvone crkvena zvona jer su previše bučna, a kada hodža bude vikao sa minareta tri puta na dan, on nikome neće smetati? Islamisti mrze našu veru, mrze Krst, Hrista i Bogorodicu.

I nažalost, naši arhijereji, kada se približavaju centrima za migrante, skidaju sa sebe krst da ih ne bi razljutili. Postepeno će se oni iz šatora premestiti u ogromne hotele i kuće, koje su banke otele od nesrećnih Grka.

Oni koji vladaju nad nama doveli su ovde toliko migranata, a ne žele ni da pogledaju na more beskućnika i jadnih građana Grčke.
Pravoslavna Crkva je na svom istorijskom putu srela dva velika neprijatelja: islamizam i papizam.

I danas su oni u srdačnom zagrljaju objedinili svoje snage kako bi uništili Grčku…

Naše pretke su oni spaljivali i sekli, a da li mislite da će se prema nama odnositi bolje? Zbog toga što smo ih primili u svoju zemlju?

Grci koje su Turci prognali iz Male Azije su došli u svoju otadžbinu nagi, bosi, gladni, obogaljeni. A ovi danas nisu izbeglice, nego zavojevači.
Grčka je postala dvorište đavola. Svaki bezbožnik i antihrist nalazi utočište u zemlji mučenika i svetaca.

Postoji mržnja i želja zbrisati sa lica zemlje Pravoslavlje i Grčku. Ko će odgovarati za to zlo?

Naši bezbožni vladari ili rimski papa, koji su postali objekat poklonjenja nekih pravoslavaca. Nažalost, sve ide ka tome da ćemo se pričećivati beskvasnim hlebom, dok držimo Kuran u rukama.

S ruskog Aleksandar Đokić

(Pravoslavie.ru/ MAGACIN)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …