Home / U FOKUSU / KLJUČNI IVANOVIĆEV INTERVJU KOJI JE ZATRESAO SRBIJU, OTKRIVA UBICU: „Sve su mi uradili, samo još nisu pucali na mene!“ (VIDEO)

KLJUČNI IVANOVIĆEV INTERVJU KOJI JE ZATRESAO SRBIJU, OTKRIVA UBICU: „Sve su mi uradili, samo još nisu pucali na mene!“ (VIDEO)

Lider Srba sa Kosova gostovao je,dva meseca pre ubista, u novembru 2017. godine, na televiziji N1 nakon izbora na Kosovu kada je Srpska lista dobila poverenje Vučića i Beograda.

On je optužio tada predstavnike Srpske lista da zastrašuju lokalne Srbe, kako će dobiti otkaze i prestanak davanja penzija ukoliko Vučićevi ljudi tj. članovi Srpske liste ne pobede na Kosovu.

Ivanović u intervjuu govori o razgovorima sa Vučićem oko izbora na Kosovu i odbacuje namere predsednika Srbije da se rešenje problema Kosmeta vremenski oroči.

On u intervjuu govori da su mu kola zapalili oni iz srpskih kriminalnih krugova koji su povezani sa ljudima iz političkih partija.

Ivanović je rekao da oni koji su zapalili auto njemu i njgovim saradnicima povezani sa kriminalnim krugovima koji su povezani sa ljudima u vlasti.

On pominje „ćelave obrijane ljude“ koji su zastrašivali birače po Kosovskoj Mitrovici uoči izbora.

Prema Ivanoviću istraga o napadima na njega dovela bi do „važnih ljudi“.

– Zapaliti automobil dvojici kandidata za gradonačelnika samo zbog toga što nisu na vladinoj listi već misle svojom glavom… – objasnio je tada Ivanović.

Da bude paradoks, Ivanović je, na pitanje novinarke da li se boji, tada rekao:

„U Mitrovici je to uvek moguće, ako se ne kazni predhodno delo uvek je moguće da se to delo ponovi… Meni su uradili sve što su mogli do sada.

Još nisu samo pucali na mene, mada ko zna, ni to nije isključeno. Mislim da bi to bilo pogrešno i ne verujem u takav scenarijo“.

Ovakve izjave koje je Ivanović dao u nekoliko intervjuua optužujući „srpsku mafiju blisku vlasti“ povod je za brojne spekulacije o izvršiocima njegovog ubistva, pa je čak i predsednik Srbije Aleksandar Vučić morao da reaguje na to na konferenciji za medije.

Pogledajte video:


(Pravda)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …