Home / U FOKUSU / POČELO ODBROJAVANJE: Putin naredio pripreme stanovništva za nuklearni rat!

POČELO ODBROJAVANJE: Putin naredio pripreme stanovništva za nuklearni rat!

Firmama je naloženo da svojim radnicima obezbede gas-maske i zaštitna odela koja će ih štititi od radioaktivnog zračenja. Takva naređenja izdao je predsednik Rusije

maska- gas- hemijsko- vojnici 4

Svetu preti katastrofa! Rusko ministarstvo odbrane, kao i ministarstvo za vanredne situacije te zemlje, naložilo je svim kompanijama da pripreme svoje zaposlene za nuklearni rat.

Firmama je naloženo da svojim radnicima obezbede gas maske i zaštitna odela koja će ih štititi od radioaktivnog zračenja.

Takva naređenja izdao je predsednik Rusije Vladimir Putin, a ona su stigla nakon što je Ministarstvo odbrane otkrilo da se Velika Britanija spremna da izvede nuklearni napad na Rusiju.

Ruska služba bezbedosti (FSB) je u saradnji s Kasperski labom, razotkrila pokušaj sajber špijunaže američke službe za nacionalnu bezbednost (NSA).

maska- gas- hemijsko- vojnici 6

Ta služba planirala je da dođe do tajnih kodova za pokretanje svog britanskog nuklearnog oružja koje bi potom bilo lansirano na Rusiju.

U sklopu priprema za eventualni nuklearni sukob, predsednik Rusije je navodno izdao i sedam naređenja. Među njima je i to da se u Moskvi otvori 5.000 novih atomskih skloništa čiju je izgradnju Putin naredio 2010. godine i koja su završena 2012. godine. Takođe, u ta skloništa treba evakuisati ključnu opremu i osoblje.

Pored toga, kao odgovor Zapadu naređeno je i postavljanje nuklearnih balističkih raketnih sistema u najzapadnijem regionu Rusije, Kalinjingradu, kao i postavljanje strateških bombardera na Krimu.

Uz to, naredba je i da se podigne borbena gotovost svih vazdušnih snaga na severozapadu kao i aktiviranje pune borbene gotovosti na desetine hiljada vojnika koji pripadaju Severnoj floti i Zapadnom vojnom okrugu, kao i aktiviranje sibirskih protivvazdušnih snaga.

(Telegraf,Speisa.com)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …