Home / U FOKUSU / POČELO SPROVEĐENJE PLANA O DEPOPULACIJI STANOVNIŠTVA: Masovnom sterilizacijom dece u Ukrajini izazivaju neplodnost, dok muškarci ginu na frontu!

POČELO SPROVEĐENJE PLANA O DEPOPULACIJI STANOVNIŠTVA: Masovnom sterilizacijom dece u Ukrajini izazivaju neplodnost, dok muškarci ginu na frontu!

Ne malo stanovnika Ukrajine, spasavajući se od ratnih dejstava, napustilo je rodna mesta i pobegavši od rata u Rusiju ili u oblasti Ukrajine gde je još mirno. U porodicama  ovih koji su pobegli u Ukrajinu ima dece, među kojima i devojčica,  koje sada idu u ukrajinske škole.

vakcina

Do rođaka koji su ostali u Donjeckoj republici dolaze vesti o tome kako decu koja su izbegla u Ukrajinu pokušavaju da vakcinišu raznim inostranim preparatima. Evo šta nam je ispričala Jevdokija Ščerbina:

„Moja je ćerka pobegla od rata i s dvoje dece otišla je u Dnjepropetrovsku oblast. Starijoj devojčici je deset godina. Pre nekoliko dana dete je došlo iz škole i donelo cedulju gde je pisalo da se od roditelja traži da potpišu saglasnost radi vakcinacije preparatom „guardasil“. Ćerka me je zamolila da se kod naših doktora raspitam da nije to možda opasno po dečije zdravlje.

Sutradan sam otišla kod našeg pedijatra da se posavetujem. Od onoga što sam saznala obuzeo me je užas. Pokazalo se da „guardasil“ ili „cervariks“ kobajagi sprečavaju nastanak papiloma (bradavica) i raka grlića materice, a ustvari ta injekcija dovodi do besplodnosti. To zato ni po koju cenu ne treba davati ni devojčicama, ni devojkama ni ženama.

Osim toga taj preparat još nije dovoljno potvrđen i nejasno je i do kojih još komplikacija može da dovede.

U međuvremenu je iz Amerike u Ukrajinu dovezeno već 42 miliona doza „guardasila“.

Ovo daje jasnu sliku. Amerika, koja finansira „obojene“ revolucije, odjednom počinje masovno da pomaže zemljama trećeg sveta time što im šalje desetne miliona doza Guardasila i Cervariksa.

Razlog za to može biti dvojak:

  1. Pre svega, to može biti prosto profit – vakcinisanje tim preparatima na nivou države znači milijarde dolara za Gvardasil i Cervariks
  2. Osim toga, time se dovodi i do smanjivanja broja stanovništva putem izazivanja neplodnosti kod žena u plodnom uzrastu.

S jedne strane kijevska hunta, potčinjavajući se naređenjima Zapada, tera u smrt i desetine hiljada muškaraca sposobnih da prave decu – čime se zemlja lišava zdravog potomstva.

S druge strane ekonomija Ukrajine je uništena, usled čega su i uslovi života većine stanovništva neljudski – što neizbežno, pak, dovodi do smanjenja nataliteta.

A na sve to sprovodi se i sterilizacija Ukrajinki – s ciljem da se stanovništvo zemlje uništi.

(Rusvesna, Vaseljenska)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …