Home / U FOKUSU / Pol Krejg Roberts, američki ekspert: Što se Sirije tiče, američka vlada uhvaćena spuštenih gaća pravi od sebe budalu, a predstojeći predsednički izbori biće glasanje Amerikanaca za Treći svetski rat!

Pol Krejg Roberts, američki ekspert: Što se Sirije tiče, američka vlada uhvaćena spuštenih gaća pravi od sebe budalu, a predstojeći predsednički izbori biće glasanje Amerikanaca za Treći svetski rat!

Uhvaćena spuštenih gaća u Siriji, američka vlada od sebe pravi budalu. pokušavajući da ocrni dejstva Rusije protiv Islamske države u Siriji, Vašington je priznao da teroristi nisu iz Sirije, već „naši momci“ koji bi da zbace izabranu sirijsku vladu.

pol- krejg- roberts

U intervjuu za „Foks njus“, visoki funkcioner američke vlade reče: „Putin namerno gađa naše snage. Naši momci se bore za život.“

Profesor Mišel Čosudovski piše da se pod „naši momci“ podrazumevaju zapadni vojni savetnici, obaveštajci i plaćenici koje regrutuju privatne bezbednosne kompanije.

Funkcioner Ministarstva odbrane je za „Foks njus“ rekao da su „Rusi totalno neiskreni kad kažu da žele da se bore protiv Islamske države“. Po Obaminom režimu, sve te stotine ruskih vazdušnih i raketnih na Islamsku državu ciljaju umerene teroriste koje su obučile SAD – svu petoricu – i stotine zapadnih saveznika.

Viši funkcioner Ministarstva odbrane očigledno zaboravlja da je general Lojd Ostin, koji je na čelu američke Centralne komande, nedavno izjavio pred senatskim Komitetom za oružane snage da je samo 4-5 američkih pitomaca – „umerenih terorista“ ostalo da se bori. Obama je obustavio arčenje još 500 miliona dolara američkih poreskih obveznika na obučavanje „umerenih terorista“ za zbacivanje sirijske vlade, jer su se kursisti po primitku novca razbežali.

Teško je poverovati da čak i nesposobnjakovići sa „Foks njusa“ stvarno misle da su Rusi izveli stotine vazdušnih napada i udara krstarećim raketama na 4-5 umerenih terorista i njihove zapadne savetnike. Ali glupost i neznanje „Foks njusa“ nema granica. (Ono što me najviše obeshrabruje u životu jeste činjenica da milioni dupeglavih Amerikanaca svakodnevno bulje u „Foks njus“ i gutaju to ispiranje mozga.)

Ali, to je priča visokih američkih funkcionera, za lakoverni, ili plaćeni, „Foks njus“.

Suština stvari – do koje „Foks njus“ nikada neće dobaciti – je da Vašington Islamsku državu koristi za ilegalno svrgavanje izabrane vlade koja ne pristaje da bude marioneta Vašingtona.

Prostije rečeno, Vašington se totalnim kršenjem zakona ponaša kao ratni zločinac i pokušava da zbaci izabranu vladu da bi je zamenio vazalom potčinjenim Vašingtonu.

Predsednik Putin je rekao da Rusija više neće da trpi ratne zločine Vašingtona u oblastima u svetu koje utiču na ruske nacionalne interese. Legitimna vlada Sirije je od Rusije zatražila pomoć u borbi protiv Islamske države i ruski vazdušni udari istrebljuju teroriste. Što je uzrujalo ratne zločince iz Vašingtona. Visoki funkcioner Ministarstva odbrane SAD reče za „Foks njus“ da je jedina uloga koju Rusija može imati u Siriji uloga asistenta SAD u svrgavanju Asada. Pretpostavljam da vašingtonski funkcioner nije čuo šta je Putin rekao.

Vapijuće, ali pitanje koje američki štampani mediji, TV ili Nacionalni javni radio nikada neće postaviti je: u čemu je smisao neprestanih laži američke vlade, o Rusiji, njenim postupcima i namerama? Da li ratni huškači iz Vašingtona to pokušavaju da izazovu Treći svetski rat?

Očigledno je da su svi predsednički kandidati – i Hilari i sve republikanske debilčine –  odlučni u želji da ga pokrenu. Predstojeći predsednički izbori biće glasanje Amerikanaca za Treći svetski rat.

Vlada Sjedinjenih Američkih Država više nema kredibiliteta preko granice, a vrlo malo ga je ostalo i u zemlji, o čemu svedoče nedavne ankete koje su pokazale da 62 odsto američkih birača želi treću stranku, nadajući se da bi ona mogla zastupati narod, a ne interese onih koji su zahvaljujući republikanskom Vrhovnom sudu kupili američku vladu, onako đuture.

Razlog zašto se toliko birača divi Berniju Sandersu i Donaldu Trampu, iako obojica nemaju pojma šta stvarno treba učiniti, leži u tome što jedino ova dva kandidata govore o političkom sistemu koji služi samo nekolicini. Uz svu priču o diktatorima i kršenju ljudskih prava, američki birači su najobespravljeniji birači u istoriji čovečanstva. Sjedinjene Američke Države su navodno demokratske, ali u ponašanju američke vlade nema znakova demokratije. Ozbiljna istraživanja pokazuju da američki birač nema nikakvog uticaja na ponašanje i odluke vlade Sjedinjenih Američkih Država. Američka vlada je udaljena od naroda možda i više nego bilo koja diktatura. Očajnički nam treba oslobođenje, da sami sebe oslobodimo!

Bivši predsednik Džimi Karter je nedavno rekao da Amerika više nije demokratija, da je Amerika oligarhija.

Kao i za mnoge druge stvari u vezi kojih je bio u pravu, ali za šta nikada nije dobio priznanje korumpiranog američkog establišmenta, Karter je i ovde u pravu.

Zato kažem da treba vratiti Džimija Kartera. Čovek je moralan i inteligentan. I milion puta bolji od bilo kog sadašnjeg predsedničkog kandidata. Sa 90 godina i rakom protiv kojeg gubi bitku, Džimi Karter je naš najbolji izbor.

(Srbin.info)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …