Home / U FOKUSU / PUTIN ŠOKIRAO SVET: Iluminati planiraju iskoristiti Islam da bi započeli 3. Svetski rat!

PUTIN ŠOKIRAO SVET: Iluminati planiraju iskoristiti Islam da bi započeli 3. Svetski rat!

Želite li ostati daleko od ISTINE ili spoznati da Iluminati koriste islam kako bi postigli svoj krajnji cilj – uništiti Zapad kakvog poznajemo, i uvesti u Novi svjetski poredak

putin

Hrabri predsjednik Rusije Vladimir Putin je odlučan da uništi Iluminate, koja se opisuje kao nedostižna organizacije, a svoj potez i uspjeh u uništavanju istih je nazvao njegovom ‘najvažnijom ostavštinom’ koju bi on eventualno mogao ostaviti iza sebe.

Prema izvorima iz Kremlja on razumije ulogu islama u iluminatskom planu za početak 3. svjetskog rata.

U Rusiji postoji stara izreka koja otprilike znači da, “Ako ne razumijemo prošlost, nećemo biti u stanju razumjeti sadašnjost, ili oblikovati budućnost.”

“Putin živi prema tome. Prema izvorima on je proučavao povijest iluminata tako da on može razumjeti njihove planove i uništiti invazivnu organizaciju prije nego što pusti svoje korijene i grane predaleko i naširoko po svijetu i postane prekasno, piše Yournewswire.

Albert Pikeovo predviđanje za slijed od tri svjetska rata je od posebnog interesa. Albert Pike je bio glavni iluminatski Veliki Meštar, zloglasni Luciferian i general Konfederacije u američkom građanskom ratu.

U 1880. je otvoreno izjavio da će Islam biti središnja komponenta za početaj 3. svjetskog rata, te da će Iluminati dovesti islam u izravnu konfrontaciju sa Zapadom.

Već smo vidjeli što je Novi svjetski poredak napravio s islamom. Oni su ga koristili da izazovu krizu, sukob civilizacija. Da ne bude zabune, Iluminati koriste islam kako bi postigli svoje ciljeve.

Dokumentirano je da je Albert Pike napisao pismo prijatelju 1871. godine koje ocrtava konačni i najveći od tri svjetska rata – Treći svjetski rat.

Prema bliskim prijateljima Putina, on vjeruje da je ovo pismo puno više od obične prepiske između prijatelja. On vjeruje da služi kao nacrt koji navodi točno što će se dogoditi u posljednjem ratu, i taj plan Iluminati slijede do današnjih dana.

U tom zloglasnom pismu / planu, Albert Pike je zabilježio kako kaže njegov vojni plan može potrajati 100 godina, ili malo više vremena do dana kada će osobe koje upravljaju zavjerama na vrhu okruniti svojeg vodećeg Kralja despota cijelog svijeta, a nametnuti Luciferiansku totalitarnu diktaturu ostatku ljudske rase.

Pike se čini da ukazuje na zavjeru vezanu za početak rata, tako se Antikrist može uspeti na položaj svjetskog vladara.

Pismo Albert Pikea također detaljizira specifičnosti prva dva svjetska rata – sa zapanjujućom točnošću:

“Prvi svjetski rat mora biti započet da bi omogućio Illuminatima da zbace moć careva u Rusiji i izgrade tu zemlje u tvrđavu ateističkog komunizma.”

“Drugi svjetski rat će se voditi iz dva razloga. Da bi se uspostavila državu Izrael, i širila komunističku kontrola nad Europom.”

“Treći svjetski rat mora započeti iskorištavanjem razlike između političkih cionista i vođa islamskog svijeta.”

Prema Pikeu, islam će biti ključni faktor u propast Zapada. Islam će tada biti sam desetkovan, dopuštajući novoj religiji luciferijanstva šienje po zemlji.

Svi muslimani će pasti na ovaj sustav. Ne postoji niti jedan musliman na ovoj zemlji koji se neće predati religiji Novog Svjetskog Poretka, prema Pikeovim povijesnim proročanstavima.

Islam je samo iluminatski alat za uništavanje Zapada. Oni su slijedili Pikeov plan kad su uništili Svjetski trgovački centar 2001. godine i krivili muslimane.

Kriza koja će doći bila je dugo očekivano proročki ispunjenje. Kao što je Albert Pike predvidio, Islam je religija koja se koristi da izazove krizu.

I kao što svi znamo, od tog trenutka stvari se samo pogoršavaju. Što je čest faktor svaki put kad vidite neku krizu? Tko stoji iza toga?

Islam.

I Iluminati žele da vi vjerete da je sam po sebi problem … u islamu. Oni žele da vi ostanete daleko od istine i da, koristeći religiju kako bi postigli svoj ​​krajnji cilj – uništite Zapad kakvog poznamo, i uvedu Novi svjetski poredak.

To sve je zacrtao. Vidjeli smo što oni rade s migrantskom krizom, i terorističkim napadima, i tako dalje.

Oni pomoću islama žele promiješati kazan koji kuha. Samo kroz razumijevanje povijesti Iluminata mi možemo razumjeti sadašnje stanje u svijetu. Pobrinite se da Illuminati ne oblikuju vašu budućnost.

(NoviSvjetskiPoredak.com)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …