Home / U FOKUSU / RUSKE SLUŽBE BESZBEDNOSTI UPOZORILE BEOGRAD: Soroš finansira proteste studenata, hoće RAT u Srbiji?

RUSKE SLUŽBE BESZBEDNOSTI UPOZORILE BEOGRAD: Soroš finansira proteste studenata, hoće RAT u Srbiji?

putin-lukasenko-vojska-rusi-komanda

Ruske službe bezbednosti obavestile Beograd da će američki milijarder finansirati proteste

Džordž Soroš je za finansiranje uličnih protesta u Beogradu navodno izdvojio više od 10 miliona evra. Na ovo su srpske vlasti upozorile ruske službe bezbednosti.

U dopisu koji je upućen Srbiji navodno stoji da će američki milijarder pokušati da „mirnu postizbornu situaciju“ pretvori u „postizbornu krizu“.

– Pokušaće da izvrše ranu delegitimizaciju izbornog procesa i da tako ospore rezultate premijera Aleksandra Vučića. Kakav god taj rezultat da bude i šta god se bude dešavalo tokom izbornog dana, tvrdiće da se desila krađa i da su izbori bili nepošteni…

U protestima će naročito zloupotrebljavati studente koje će prethodno indoktrinirati njihovi profesori, ljudi koji su godinama plaćenici Soroševog Fonda za otvoreno društvo – navodi se između ostalog u poverljivom ruskom dopisu.

Ovo upozorenje je navodno u Beograd stiglo krajem nedelje, pre nego što su održani predsednički izbori u Srbiji.
Vladimir Đukanović, član skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti tvrdi da se krvavi sukobi u Srbiji odavno spremaju.

– Nema šanse da se u 15 gradova odjednom oranizuju „spontani“ protesti. Da je rezultat bio slučajno 51 odsto za Vučića udarili bi odmah na institucije i pokušali da izazovu Peti oktobar. Sve ovo je sinhronizovano i kontrolisano iz jedne službe u Londonu.

(SrbijaDanas.com/Informer)

 

Check Also

ASADOVE SNAGE PRETRPELE PRVE GUBITKE U AFRINU: Turci u žestokom naletu na zapadnom frontu! (VIDEO)

Uprkos dolasku sirijskih dobrovoljačkih Snaga nacionalne odbrane (SNO) na liniju fronta, Turci i njihove džihadističke …