Home / U FOKUSU / ŠOKANTNO SAZNANjE-SPREMAJU SE ZA RAT SA SRBIMA: U toku je tajna mobilizacija i obuka Albanaca

ŠOKANTNO SAZNANjE-SPREMAJU SE ZA RAT SA SRBIMA: U toku je tajna mobilizacija i obuka Albanaca

siptari- albanci- kosovo- specijalci- policija- taci

 Naoružani do zuba!

Prema nezvaničnim situacijama, na teritoriji Kosova i Metohije, Makedonije i Albanije u toku je tajna mobilizacija i borbena obuka albanskih ekstremista, članova terorističke organizacije ANA.

Oni uveliko planiraju terorističke napade i diverzije!
Prema saznanjima, članovi ANA su „naoružani do zuba, a obuku svojih jedinica vrše noću, na dobro skrivenim mestima“.

Analitičar Saša Borojević potvrđuje saznanja da je na teritoriji Kosova i Metohije, Makedonije, Albanije u toku tajna mobilizacija i dodaje:
– U poslednjih sedam dana vrši se noćna obuka i priprema terorista koji pripadaju terorističkoj organizaciji ANA.

Napominjem da predstavnici međunarodne vlasti od juna 1999. godine do danas nisu razoružali nekadašnju OVK, niti oružje stavili pod kontrolu. Veći deo tog oružja je i dalje kod nekadašnjih pripadnika OVK.

Sve to je potvrda da Albanci nisu odustali od stvaranja velike Albanije i da neće birati sredstva da taj san ostvare. Ukoliko međunarodna zajednica želi da smiri situaciju, mora da razoruža sve nekadašnje pripadnike OVK, da oružje stavi pod kontrolu, ali i da što pre počne sa radom sud za zločine koje je počinila OVK.

On dodaje da je Kosovo puno nelegalnog oružja.
– Poznato je da na teritoriji Kosova i Metohije ima preko 800.000 komada nelegalnog oružja, automatskih pušaka i preko milion ručnih bombi – kaže Borojević.

Prema njegovim rečima, treba očekivati pravi haos u Makedoniji.

– Edi Rama sa svojim savetnikom za medije (vlasnikom prištinske televizije) sprema pravi masakr u Makedoniji, za šta će biti okrivljene prosrpske partije, što će ujedno biti i povod za domino efekat sukoba na celom Balkanu.

„NATO je prijatelj ANA i prijatelj kosovskih institucija”, kaže jedan od članova brigade.

Isti neimenovani član terorističke grupe tvrdi da ANA ima podršku „velikog dela stanovništva u svim krajevima Kosova”. Podršku im navodno pružaju i „jedinice, bataljoni i brigade”.

Potpunu logistiku i podršku za Balkansko proleće daje engleska tajna služba, a cilj je, verovali ili ne, srušiti Angelu Merkel kako kroz balkansku krizu, tako i kroz osnaživanje turskih radikalnih snaga. Pad Angele je ujedno i pad ruskog uticaja u EU, ali i srpske ekonomije – završava Borojević.

(srbijadanas.com/Alo)

 

Check Also

POTEZ POSLE KOG ZA SEVERNU KOREJU NEMA POVRATKA, A AMERIKA BAŠ TO SPREMA: „Ako učinite taj korak, smatraćemo to objavom rata!“

Severna Koreja saopštila je danas da će bilo kakvu pomorsku blokadu smatrati činom rata, javlja …