Home / U FOKUSU / ŠPIJUNI NATO ALIJANSE POSLALI STRAŠNU PORUKU TAČIJU- PRETI VAM POGROM AKO TO UČINITE: Nastala žestoka panika među šiptarima!

ŠPIJUNI NATO ALIJANSE POSLALI STRAŠNU PORUKU TAČIJU- PRETI VAM POGROM AKO TO UČINITE: Nastala žestoka panika među šiptarima!

prisluškivanje 1

Špijuni NATO alijanse upozorili šiptarske ekstremiste da će u slučaju napada na sever Kosova Rusija odmah poslati Srbiji više od 1.000 specijalaca, 200 instruktora, avione s pilotima, oružje i svu potrebnu pomoć!

Stvar se dotano zahutava novim pretnjama šiptariskih terorista kojima ne bi bilo prvi put da napadnu nevine civile i na taj način demonstriraju „silu“ nad srpskim narodom.

Sever Kosmeta je njihov prvi „pik“, ali ovaj put definitivno ova priča im neće proći, Srbija sve više gaji dobre odnose sa Rusijom, a Putin sigurno ne bi ostao „imun“, na novu eskalaciju sukoba u kojoj bi deblji kraj izvukli ljudi koji samo traže parče slobode u svojoj zemlji koju joj svaki dan otimaju ekstremisti.

Prema izvorima koji su vrlo relevantni, Putin bi poslao preko 1000. specijalaca na Kosovo, ali i avione sa pilotima, oružje i sve što je potrebno.

Hilari više nema, a Trampa očigleno kosovski šiptari ne zanimaju…

 (Oslobođenje, Informer)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …