Home / U FOKUSU / ŠPIJUNI NATO ALIJANSE POSLALI STRAŠNU PORUKU TAČIJU- PRETI VAM POGROM AKO TO UČINITE: Nastala žestoka panika među šiptarima!

ŠPIJUNI NATO ALIJANSE POSLALI STRAŠNU PORUKU TAČIJU- PRETI VAM POGROM AKO TO UČINITE: Nastala žestoka panika među šiptarima!

prisluškivanje 1

Špijuni NATO alijanse upozorili šiptarske ekstremiste da će u slučaju napada na sever Kosova Rusija odmah poslati Srbiji više od 1.000 specijalaca, 200 instruktora, avione s pilotima, oružje i svu potrebnu pomoć!

Stvar se dotano zahutava novim pretnjama šiptariskih terorista kojima ne bi bilo prvi put da napadnu nevine civile i na taj način demonstriraju „silu“ nad srpskim narodom.

Sever Kosmeta je njihov prvi „pik“, ali ovaj put definitivno ova priča im neće proći, Srbija sve više gaji dobre odnose sa Rusijom, a Putin sigurno ne bi ostao „imun“, na novu eskalaciju sukoba u kojoj bi deblji kraj izvukli ljudi koji samo traže parče slobode u svojoj zemlji koju joj svaki dan otimaju ekstremisti.

Prema izvorima koji su vrlo relevantni, Putin bi poslao preko 1000. specijalaca na Kosovo, ali i avione sa pilotima, oružje i sve što je potrebno.

Hilari više nema, a Trampa očigleno kosovski šiptari ne zanimaju…

 (Oslobođenje, Informer)

Check Also

POTEZ POSLE KOG ZA SEVERNU KOREJU NEMA POVRATKA, A AMERIKA BAŠ TO SPREMA: „Ako učinite taj korak, smatraćemo to objavom rata!“

Severna Koreja saopštila je danas da će bilo kakvu pomorsku blokadu smatrati činom rata, javlja …