Home / U FOKUSU / SRPSKI PUKOVNICI UZDRMALI SRBIJU: Laž je da je Srbija vojno neutralna! Evo ko kontroliše ministarstvo odbrane i vojsku.. (VIDEO)

SRPSKI PUKOVNICI UZDRMALI SRBIJU: Laž je da je Srbija vojno neutralna! Evo ko kontroliše ministarstvo odbrane i vojsku.. (VIDEO)

nikolic- vojska- srbija

Gosti medijske kuće „Centar” bili su srpski vojni piloti sa ratnim iskustvom, pukovnici ratnog vazduhoplostva u penziji Mirčeta Jokanović i Milorad Đošić.

Oni su u razgovoru sa glavnim urednikom portala Srbin.info, Dejanom Petrom Zlatanovićem ukazali na izuzetno tešku situaciju u kojoj se nalazi srpsko ratno vazduhoplostvo, a i celokupna Vojska Srbije.

Kao iskusni vojni piloti i nekadašnji visoki srpski oficiri sa iskustvom komandovanja govorili su o tome na koji je način došlo do urušavanja Vojske Srbije.

Podsetili su srpsku javnost da od vremena predsednikovanja Srbijom, Borisa Tadića, NATO oficirima je dozvoljeno da bilo gde i u svakom trenutku izvrše smotru i postrojavanje bilo koje jedinice naše vojske.

Pored toga oni su istakli i to da Srbija nije vojno neutralna pošto u Ministarstvu odbrane Srbije NATO pakt na čitavom četvrtom spratu, sa svojim oficirima, drži prostorije.

Pogledajte video:


(Medijska kuća „Centar”)

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …