Home / U FOKUSU / TRAMPOV SAVETNIK ZALEDIO JAVNOST: Ako ga sklone, isprovociraće nezabeleženu erupciju nasilja u SAD, a obe strane su do zuba naoružane! (VIDEO)

TRAMPOV SAVETNIK ZALEDIO JAVNOST: Ako ga sklone, isprovociraće nezabeleženu erupciju nasilja u SAD, a obe strane su do zuba naoružane! (VIDEO)

policija-amerika-sad

Svaki političar SAD koji podrži „impičment“ predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa dovešće u opasnost vlastiti život – upozorio je bivši savetnik američkog lidera Rodžer Stoun.

Čak i za uzavrele unutarpolitičke trzavice na američkoj političkoj sceni, Stoun je izneo žetoku pretnju Trampovim protivnicima: – Samo pokušajte da mu objavite impičment! Samo pokušajte! On je objasnio svoje reči, odnosno ovako otvorenu pretnju Trampovim protivnicima:

– Impičment će isprovocirati nezabeleženu erupciju nasilja. Može to biti i ustanak, a obe strane su do zuba naoružane. Stoun je naglasio da bi talas nasilja koji bi pokrenula smena Donalda Trampa bio nezabeležen u dosadašnjoj istoriji Sjedinjenih Država. Stoun je dodatno ukazao da sa impičmentom računaju demokrate koje su izgubile predsedničke izbore iako su imale „masu mogućnosti”. – Sve je završeno. Prihvatite da ste izgubili, poručio je.

Stoun je bio Trampov savetnik u vreme predizborne kampanje. Anerički Institut za studije religije i društva objavio je da je njegova anketa pokazala da je 40 odsto Amerikanaca za impičment Trampa. Tako je to u današnjoj Americi: Galup se bavi istraživanjima o raspoložanjima u različitim zmljama prema migrantima, a ovakvi instituti i CNN Trampovim rejtingom i podršci njegovoj smeni među Amerikancima…

Check Also

SKOPLJE DALO ZELENO SVET! SRBIJA ĆE BITI OPKOLJENA..

Na 130. sednici vlade Republike Severne Makedonije odobrena je realizacija vojne vežbe „Odlučan udarac“ koju …