Home / ZANIMLJIVOSTI / 3-GODIŠNJAK ŠOKIRAO SVET: Stalno govorio roditeljima da je u prošlom životu ubijen, a onda su došli do zaprepašćujućeg otkrića! (VIDEO)

3-GODIŠNJAK ŠOKIRAO SVET: Stalno govorio roditeljima da je u prošlom životu ubijen, a onda su došli do zaprepašćujućeg otkrića! (VIDEO)

priroda- sunce- suma

Verujete li u duhove? Ili reinkarnaciju? Sekta po imenu Druze njeguje verovanje u reinkarnaciju. Poreklo ove tradicije vodi iz doba Starog Egipta. Druzi nemaju posebnu zemlju iz koje potiču, ali se mogu naći u Izraelu, Siriji i Libanu.

3-godišnjak koji živi na granici između Sirije i Izraela je rekao svojim roditeljima da je u prošlom životu bio ubijen i oni su ga shvatili ozbiljno.

Rekao je čak i neke detalje poput onoga da je ubijen sa sekirom, nakon čega su oni počeli istraživati selo u kojem žive. Dečak je čak rekao i svoje tadašnje ime i to nije bilo slučajno.

Stanovnici su izjavili da je čovek koji se tako zvao nestao pre četiri godine. Da stvar bude šokantnija, dečak je mogao identifikovati čoveka koji ga je ‘ubio’.

Potom ih je odveo na mesto gdje je telo sahranjeno.Na istom mestu se nalazilo i oružje kojim je ubijen na kojem je bila mrlja slična mladežu kojeg dečak ima od rođenja.

Više o ovoj priči možete pronaći u knjizi koju je napisao Trutz Hardo, nemački terapist, pod nazivom ”Dečak koji je živio pre: Reinkarnacija danas.”

Pogledajte video:

 

(Geek.hr)

Check Also

TENISKI SVET U NEVERICI! ĐOKOVIĆ NEĆE BRANITI TITULU NA AUSTRALIJAN OPENU? EVO ŠTA SE DEŠAVA..

Održavanje narednog Australijan opena pod velikim je znakom pitanja! Melburn je jedan od najteže pogodjenih …