Home / ZANIMLJIVOSTI / ČEGA SE NAJVIŠE BOJE I OD ČEGA STRAHUJU: OVAN SE BOJI USAMLJENOSTI, A ŠKORPIJA BRINE DA NE OSTANE BEZ VOLJENE OSOBE..

ČEGA SE NAJVIŠE BOJE I OD ČEGA STRAHUJU: OVAN SE BOJI USAMLJENOSTI, A ŠKORPIJA BRINE DA NE OSTANE BEZ VOLJENE OSOBE..

Ne brini ti za mene . Dobro sam ja . Uhvati me na trenutke neka tuga , pa poneka suza padne niz obraz , al ‘ ne dam se ja . Dignem glavu visoko i krenem dalje . Žena sam . Drugačije ne znam .
devojkaPročitajte čega se najviše boji i od čega strahuje svaki od horoskopskih znakova .
 Izaberite karakter :

Ovan

Njegova slaba tačka je vešto prikrivena , pa deluje kao da je nema , ali užasava ga i sama pomisao da bi mogao da ostane usamljen , izolovan ili bolestan , bez ikog da ga pogleda ili uteši u teškim trenutcima koje život nosi . Iako je Ovan vrlo hrabar i samopouzdan , njegova slaba tačka je njegova porodica i zato mu je potreban partner koji će ga čekati kod kuće i koji će biti uz njega , kad god su mu potrebni podrška i lepa reč .

Bik

Oni koji ga ne poznaju , misle da on može i ume da uradi sve što poželi , kad nešto zacrta , jer ne odstupa od svog cilja . Naravno , Biku je lakše kad ne strepi da li će mu račun u banci i novčanik biti puni , ne samo zbog sebe nego i zbog svojih najbližih . Ne voli da rizikuje da ne bi ostao bez finansijske podrške , svog stambenog prostora i voljene osobe kojoj Bik uvek želi da pruži samo najbolje .

Blizanci

Njegova slaba tačka je nervni sistem , pa ga protivnik može lako dovesti u stanje blagog očaja , ukoliko počne da mu trenira živce . Tada mu ne pomaže ni urođena inteligencija i snalažljivost , jer Bika obuzima panika koja se pretvara u strah od suočavanja sa samim sobom . Zato on mora da izbegava takve situacije , jer je svestan da mu nemoć , nervoza i depresivnost mogu stvarati samo probleme na putu do uspeha .

rak

Njegova zabrinutost , zbog svega i svačega , posledica je urođene nesigurnosti i strahova koji ga obuzimaju s vremena na vreme . Zato Rak traži stabilnog , sigurnog i situiranog partnera , pogotovo ako je žena , jer je njegova slaba tačka strah od gubitka voljene osobe ili statusa u društvu . Ako ga neko popreko pogleda , Raku je dovoljno da , već unapred , počne da strahuje .

Lav

Njegova slaba tačka je sujeta kojoj ponekad nema granice , pa mnogi mogu da manipulšu njime tako što mu se dodvoravaju . Šta više podanika ima oko sebe on je srećniji , mada zna da to ne znači da mu je položaj zagarantovan . Zato Lav potajno strepi od javnog podsmeha i gubitka moći koju mu donosi društvena ili profesionalna pozicija , čak i kad samo želi da pokaže koliko je velikodušan i plemenit .

Devica

Njegova slaba tačka je kontrola , jer se pribojava da bi neko mogao da mu je oduzme , a ukoliko do toga dođe , onda strada njegov nervni sistem . Dužnosti i obaveze su Devičin sveta pravila bez kojih ne ume da funkcioniše , a ni da vodi računa o svojim najbližima . Devica dobro zna da vodi računa o sebi , više nego bilo koji drugi znak , ali živce ne ume tako dobro da kontroliše .

Vaga

On ne voli sukobe , pogotovo na javnom mestu , bilo da je u krugu prijatelja ili nepoznatih osoba , pa je zato uvek uzdržan . Vagina slaba tačka su i razgovori o neprijatnim temama , kao što su zdravstveni problemi , zbog kojih ume da se zabrine mnogo više nego drugi znaci . Vage same sebi ulepšavaju stvarnost kako bi izbegle stres , a lek za to mu je najčešće hrana , a pogotovo slatkiši .

Škorpija

Njegova slaba tačka je ljubavni život , bez obzira na to što nosi titulu najvećeg zodijačkog zavodnika . Brine ga i fizički izgled i erotska moć , jer vreme prolazi , a interesovanje suprotnog pola za njega može početi da jenjava . Kontrolu ne gubi , ali voljenu osobu može , ukoliko iz bilo kog razloga prestane da ga voli kao nekada ili se okrene drugom partneru . Škorpija je najranjivija kada je zaljubljena .

strelac

Iako je Strelac vrlo prilagodljiv i snalažljiv , stalno je na oprezu , zbog osoba koje mu mogu raditi iza leđa , naročito na poslu . Njegova slaba tačka je pravdoljubivost i zato ne podnose agresivnost i nasilje , jer je osetljiv na tuđu patnju i probleme . Brine ga i ponašanje voljene osobe , pa su sumnjičavost i podozrivost osobine koje ne voli da pokazuje , ali u Strelcu ipak ‘ čuči mali detektiv ‘ .

Jarac

On zazire od promena , iako uvek stremi napred i voli da se popne na vrh , jer odatle se sve bolje vidi . Ipak , Jarcu su slabe tačke emotivnost i pothranjivanje snova o kojima mašta , a koje ne može da ostvari . On ima dar da oseti ono što drugi znaci ne mogu , i to ga može zabrinuti , jer je sujeveran , naročito kada su u pitanju partner i članovi porodice .

Vodolija

Iako na prvi pogled deluje prepotentno , Vodolija strahuje od gubitka – bilo da se radi o profesionalnom položaju , finansijskoj sigurnosti ili poštovanju porodice . U dubini duše on strepi od poniženja , bolesti i siromaštva , o čemu ne voli ni da priča , jer neće da baksuziram . Vodolijin slaba tačka su i kućni ljubimci , jer ih vole do te mere da bi teško podneli da ih kojim slučajem izgube .

ribe

Ribe vešto i šarmantno prikrivaju urođenu nesigurnost – slabu tačku koju malo ko može da primeti , jer pobegne u svoj paralelni svet mašte i snova . Ribe su ambiciozne i vrlo sposobne , pa strahuju od ‘ većih riba ‘ koje bi mogle da ih progutaju , ali im to nikada nećete pokazati . Nemoćni , slabi i nezaštićeni , najčešće deca i starije osobe , uvek izazivaju pažnju i brigu Ribe , jer su na njih posebno osetljive .

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …