Home / ZANIMLJIVOSTI / DOGODILO SE U KINI: Muškarac morao da bira koga spasiti iz poplave, ženu ili majku, evo šta je uradio..

DOGODILO SE U KINI: Muškarac morao da bira koga spasiti iz poplave, ženu ili majku, evo šta je uradio..

poplavaU velikim poplavama uzrokovanim jakim nevremenom koje su pogodile kinesku pokrajinu Hebei stradalo je oko 130 ljudi, a još ih se 110 smatra nestalima.

Među porodicama koje je pogodila poplava bila je i porodica Gao Fengšoua, koga je, kad se stanje s podizanjem nivoa vode pogoršalo i njihova kuća došla u opasnost, supruga probudila kako bi se evakuisali. Gao je u toj kući živeo sa suprugom, dvoje dece i ocem.

Ali, umesto da s porodicom pobegne na sigurno, 39-godišnjak ih je ostavio kod kuće i otišao u susedno selo, da bi spasio svoju majku. To mu je i uspelo, ali zbog visokog nivoa vode nije više mogao da se vrati svojoj porodici.

Kada se posle nekoliko sati voda malo povukla, vratio se kući. Srećom, njegova supruga, dvoje dece od dve i četiri godine i otac bili su na sigurnom, jer su se popeli na krov, piše Metro.

Iako se na kraju sve srećno završilo, supruga, s kojom je Gao bio pet godina u braku, jako mu je zamerila što je njih ostavio i otišao da spasi svoju majku. Ona je njegov potez shvatila kao izdaju, pa ga je ostavila i vratila se kod roditelja u pokrajinu Šandong. Za njom je navodno otišao i Gao moleći za oproštaj.

(fokus.ba)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …