Home / ZANIMLJIVOSTI / Doktor ga je spasio na rođenju, a 30 godina posle, sudbina se poigrala sa njima..! (VIDEO)

Doktor ga je spasio na rođenju, a 30 godina posle, sudbina se poigrala sa njima..! (VIDEO)

500

Kada je pre 30 godina spasio nedonošće, doktor Michael Shannon nije ni sanjao da će mu taj dečak jednoga dana spasiti život usred fatalne saobraćajne nesreće …

Mladi bolničar Chris Trokei pre nekoliko je godina imao još jednu od hitnih intervencija. Na autoputu usred Kalifornije dogodila se nesreća, a oba su automobila bila u plamenu. U jedan od njih uvukao se bolničar Trokei iu poslednji trenutak izvukao vozača, piše 24sata.hr

On je preživeo, a sledećih je 45 dana proveo u bolnici na oporavku. Kada je bio u prolasku bolnicom, Trokei je zavirio u dokumentaciju čoveka kojeg je spasio i zaprepastio se. Bio je to lekar koji je njemu spasao život kada se rodio. Naime, Trokei je rođen kao nedonošće i težio je tek 1,5kg, a lekari su mu davali tek 50% šansi da će preživeti.

Doktor Shannon uz malog je Chrisa ostao celu noć sve dok se dečaku nije stabilizovalo stanje i Trokei je to vrlo dobro znao iz priča svojih roditelja.

– Neverovatno je sve pacijente gledati kako rastu. Ali, videti kako neko od njih dolazi u tvoj život u trenutku kad je on u opasnosti je potpuno fantastično, izjavio je doktor Shannon za KTLA.

Bolničar Trokei danas je i sam otac, a za pedijatra su odabrali, pogađate, Michaela Shannona.

Pogledajte video:

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …