Home / ZANIMLJIVOSTI / HOROSKOP I RASKID LJUBAVNE VEZE: LAVOVIMA NIŠTA NE MOŽE UNIŠTITI VERU U LJUBAV, OVAN KREĆE U NOVE POBEDE ČIM PROĐE „DRAMA“..

HOROSKOP I RASKID LJUBAVNE VEZE: LAVOVIMA NIŠTA NE MOŽE UNIŠTITI VERU U LJUBAV, OVAN KREĆE U NOVE POBEDE ČIM PROĐE „DRAMA“..

Znaš , razumeo sam je tek na kraju kad je otišla . Mogla je ona voleti za oboje , plakati za oboje i grliti za oboje . Ali više nije mogla praštati za oboje . Sebi što je sve zbog mene bacila pod noge , čak i ponos . Meni što to nisam cenio .
devojkaNiste jedini kojima prekid ljubavne veze izgleda kao smak sveta … Ili možda na to ne gledate tako crno ? To , moguće je , zavisi i od Vašeg horoskopskog znaka . Proverite …
Izaberite karakter :

Ovan

Pati puno više i duže nego što će to ikada pokazati . Na prvi pogled pripadnici ovog znaka izgledaju kao da im nije stalo i da uopšte ne osećaju ljubavni bol , ali istina je da pate neizmerno i beskonačno . Povući će se u sebe i samo će retkima pokazati kako se osećaju .
Kako će preboleti : Kada prođe “ drama “ hrabro će krenuti u nove pobede , jer – zašto bi zbog jedne propale veze pustili da život prolazi ?!

Bik

Ceni mir i udobnost duge veze . Pravi Bikovi dobro će razmisliti pre nego što odluče prekinu odnos sa partnerom . Ako postoji i najmanja sitnica koja je može održati vezu u životu , sigurno se neće odlučiti na prekid .
Kako će preboleti : Ako se desi najgore vrlo brzo će “ uletiti “ u novu vezu u kojoj će na silu stvoriti sklad i harmoniju .

Blizanci

Oni od svih znakova najlakše podnose prekid ljubavne veze . Koliko god pričaju da im je teško , oni poseduju sposobnost da brzo zaborave ružne stvari koje su im se događale .
Kako će preboleti : Vrlo brzo nakon prekida pravog Blizanca pronaći ćete kako osvaja neku novu simpatiju !

rak

Oplakuje i žali zbog prekida iskreno i dugo . Kada se raspadne veza , Rak ima osećaj da se raspao celi njegov svet koji više nikada neće moći da sastavi .
Kako će preboleti : Jedino što može da mu olakša patnju je nova simpatija koja će pokazati razumevanje za stanje njegove duše . Bez obzira koliko prekid bio bolan , nikada neće oprostiti neveru .

Lav

Teško pokazuje osećanja , tako da vam sigurno neće pokazati koliko ste ga povredili , jer bi to za jednog Lava značilo manjak samopoštovanja . Taština je ono što najteže leči , pa kada osete da je kraj blizu , ishitreno će da ostave partnera samo zato da im se ne bi dogodilo da oni budu ostavljeni .
Kako će preboleti : Nisu zlopamtila tako da im loša iskustva neće uništiti veru u ljubav . Oporaviće se kada nahrane svoju sujetu .

Devica

Nisu jako emotivne , ali se čvrsto vežu za ljude i to je razlog zašto teško podnose prekide . Raspad veze doživljavaju kao da im se srušila kula koju su dugo gradili . Promenu životnog prostora i kruga Device doživljavaju kao lični neuspeh .
Kako će preboleti : Proćiće malo vremena , a Devica će sabrati svoje misli , složiti kockice i nastaviti dalje . Rutina je ono što pripadnike ovog znaka vraća u život .

Vaga

Vole harmoničan odnos bez svađa tako da će , kad osete da su stvari izmakle kontroli , sami prekinuti vezu . Ovaj znak voli da uživa , pa ljubavni odnos ima smisla jedino dok je pun užitaka .
Kako će preboleti : Karakteristično za Vage , posebno muške , je strast za koketiranjem , pa se često nađu u ljubavnim iskušenjima . To je ono što će ih vratiti na kolosek .

Škorpija

Vrlo teško i bolno preživljava prekide . Vreme provode u analiziranju veze ne bi li na vreme otkrili poteškoće koje bi mogle da ugroze njihov partnerski odnos . Škorpija nikada neće sebe optužiti za probleme , uvek je kriva ona druga strana .
Kako će preboleti : prikrivači osećanja , praviće šale na svoj račun , dok će u sebi patiti . Posle ljubavnog brodoloma , nije isključeno ni da se nikad više ne oporavi .

strelac

Lako preživljavaju prekide iako se na prvi pogled čini da padaju u depresiju iz koje nema povratka . Oni , ipak , pre svega misle na svoju sreću , pa će malo kome dopustiti da ih povredi .
Kako će preboleti : Užasno su egocentrični , pa ako ih voljena osoba ostavi , mogu da postanu pravi gnjavator koji će hteti da obnovi vezu po svaku cenu .

Jarac

Stidljivi su i vrlo teško pronalaze partnera . Kada im se to jednom dogodi , teško da će raskinuti postojeću vezu . Kada se to ipak dogodi teško da će sa bilo kime podeliti svoju tugu . Radije svoje krize rešavaju u tišini svoje sobe .
Kako će preboleti : Osamiće se i razmisliti o svemu . Kada se oporave biće spremni za nove životne izazove .

Vodolija

Raskid ih navodi da dugo analiziraju propale veze , ali sagledaće je iz svih uglova i prihvatiti svoj deo krivice . Vodolije veoma teško zaboravljaju , pa nisu baš skloni opraštanju iako to nikada neće priznati .
Kako će preboleti : Vreme leči sve je izreka stvorena za pripadnike ovog znaka .

ribe

Kada je kraj ljubavi , onda je sve palo u vodu . Posle raskida za Ribe sledi dugo razdoblje prihvatanja novonastale situacaije i ideje da su napuštene . Zatim sledi dugo razdoblje plakanja u društvu srodne duše koja će im pružiti rame za plakanje .
Kako će preboleti : Sa prijateljima će provesti sate i sate u razgovorima o propaloj ljubavi .

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …