Home / ZANIMLJIVOSTI / Medvedev napravio haos na sednici vrha države: Pritiskao dugmiće na mobilnom pa pustio muziku iz Pokemona- Putinova faca dok je gledao Medvedeva neprocenjiva! (HIT VIDEO)

Medvedev napravio haos na sednici vrha države: Pritiskao dugmiće na mobilnom pa pustio muziku iz Pokemona- Putinova faca dok je gledao Medvedeva neprocenjiva! (HIT VIDEO)

5004Premijer Rusije, poznat po opsesiji internetom i gedžetima, pritiskao je dugmiće na sastanku najvišeg političkog vrha države i slučajno pustio muziku iz Pokemona.

Sastanku su prisustvovali Vladimir Putin, predsednik Rusije, Valentina Matvijenko, predsednica Saveta federcije, gornjeg doma ruskog parlamenta, Sergej Ivanov, do pre neki dan šef kabineta predsednika Rusije, i drugi visoki funkcioneri.

Sudeći po tome što je kamera uhvatila i čuvenog reditelja Nikitu Mihalkova, sastanak je verovatno bio posvećen kulturi.

Medvedev se igrao dugmićima dok je neko pričao i odjednom je usred rečenice odjeknula muzika iz Pokemona, i to prilično glasno.

Ljudi su se zgledali, Ivanov je krio smeh pretvarajući se da češka obraz, Mihalkov je spustio glavu u ruke, ali Putinova faca ok je gledao Medvedeva je neprocenjiva!

Pogledajte video:


 (Kurir)

Check Also

PETAR TRAŽIO PEČURKE PO ŠUMI, A ONDA UGLEDAO PLAVI KAMEN! KAD GA JE UZEO U RUKU POČEO JE DA VRIŠTI! LOBANJA JE STAJALA…

Šuma se nalazi nekoliko desetina metara ispod Ćosićeve porodične kuće, a do nje vodi put …