Home / ZANIMLJIVOSTI / NEVEROVATNO ALI ISTINITO- KINEZ KOJI TOLIKO LIČI NA OBAMU DA JE POSTAO HIT U SVETU: Pojavi se na sceni, izusti nekoliko fraza i pokupi 1.500 dolara! (VIDEO)

NEVEROVATNO ALI ISTINITO- KINEZ KOJI TOLIKO LIČI NA OBAMU DA JE POSTAO HIT U SVETU: Pojavi se na sceni, izusti nekoliko fraza i pokupi 1.500 dolara! (VIDEO)

Pojavi se na sceni, nasmeje se kamerama, izusti nekoliko fraza i pokupi novac, ovo je posao snova..

500

Na tronu dvojnika poznatih ličnosti, sedi Cao Jiguo, koji naplaćuje 1.500 dolara za predstavu imitiranja jednog od najmoćnijih ljudi na svetu, Baraka Obame, iako, za taj novac i ne liči baš na Obamu.

Cao (29), je postao popularan 2008. godine kada se pojavio na jednom kineskom televizijskom rijalitij programu, gde su mu članovi žirija prvi put rekli da liči na američkog predsednika, iako on nije ni znao ko je Obama.

Ali sada, dobija veliku sumu novca za pojavljivanje na otvaranjima kompanija i sastancima. Čak su ga pozvali na audiciju filma, gde igra ulogu razbojnika koji ponekad priča kao Obama.

Cao zarađuje 10.000 jena (oko 1.500 dolara) za jedan nastup, iako je priznao da ne govori dobro engleski. „Engleski jezik mi nije jaka strana, tako da ponekad pričam na lažnom engleskom, ali to zvuči autentično ljudima koji ne poznaju jezik“, rekao je Cao .

Iako nikada nije upoznao Obamu, misli da bi se njih dvojica savršeno slagali: „Kada bih jednog dana imao priliku da upoznam predsednika, zahvalio bih mu se. Mislim da postoji neka veza između nas jer imamo istu krvnu grupu i moj rođendan je samo nekoliko dana pre njegovog.“

Pogledajte video:

Check Also

ŠTA JE SNIMLJENO NA ADI CIGANLIJI: NEOBIČNA RIBA ZBUNILA KUPAČE (VIDEO)

Snimak neobične vrste ribe, kojoj se vidi deo peraja, na osnovu čega se može zaključiti …