Home / ZANIMLJIVOSTI / POLICAJCI UPALI U KUĆU NA PROSLAVU SRPSKE NOVE GODINE PA DOBILI BATINE: Prisutni ih udarali po glavi i telu (VIDEO)

POLICAJCI UPALI U KUĆU NA PROSLAVU SRPSKE NOVE GODINE PA DOBILI BATINE: Prisutni ih udarali po glavi i telu (VIDEO)

Dvojica muškaraca R. N. i R. D. iz mesta Novo selo kod Kruševca, privedeni su nakon napada na policijske službenike. Oni su u četvrtak oko 00.20 časova prilikom intervencije policije zbog narušenog javnog reda i mira prilikom proslave Srpske nove godine, u dvorištu kuće rukama zadali više udaraca u predelu glave i tela policijskim službenicima.

Policija je reagovala po prijavi osobe koja se žalila da se iz kuće osumnjičenih D.R. i N.R. čuje glasna muzika i da pucaju iz pištolja. Kako su naveli iz policije u pitanju je bila proslava Srpske nove godine.

Policija je po izlasku na lice mesta u kući, suprotno propisanim epidemiološkim merama, zatekla 12 osoba, od kojih su četvorica muzičari koji su svirali, i upozorila prisutne na remećenje javnog reda i mira. Tom prilikom, osumnjičeni D.R. i N.R. napali su dvojicu policijskih službenika i naneli im lake telesne povrede.

Policija je protiv te dvojice osumnjičenih, kojima je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu nadležnog tužioca, podnela krivične prijave zbog postojanje osnova sumnje da su počinili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti. Takođe, komunalna policija protiv osumnjičenih preduzela je mere po osnovu Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti.

(Blic)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …