Home / ZANIMLJIVOSTI / Srbin se skockao i ušao u italijansku zlataru. Pričao sa prodavačicom a onda skočio na nju! Tek kreće haos kad upadne drugi Srbin (VIDEO)

Srbin se skockao i ušao u italijansku zlataru. Pričao sa prodavačicom a onda skočio na nju! Tek kreće haos kad upadne drugi Srbin (VIDEO)

500

Dva državljanina Srbije uhapšena su u Italiji zbog sumnje da su prošle godine opljačkali zlataru u Milanu.

Prema podacima iz istrage, uhapšeni, od kojih jedan ima 30, a drugi 29 godina opljačkali su zlataru “Euleteri” u Milanu metodom sličnom onoj po kojoj je poznata ozloglašena grupa “Pink Panter“, čiji članovi su izvršili niz pljačke u Evropi, pišu italijanski mediji.

Italijanska policija objavila je i snimak pljačke, koja se dogodila 21. septembra prošle godine na kojoj se jasno vide dvojica mladića.

Snimak je zabeležio trenutak u kome jedan od pljačkaša, elegantno obučen ulazi u zlataru i traži od prodavačice da mu pokaže neke od komada nakita za koje je zainteresovan. Kako je saopštila policija, on je govorio na engleskom jeziku.

Kada je prodavačica otišla u pomoćnu prostoriju da uzme nakit, pljačkaš je pošao za njom, oborio je na zemlju i vezao.

Odmah potom, u zlataru je ušao drugi mladić, koji je svom saučesniku pomogao da spakuju plen.

Na snimku se vidi i kako dvojica pljačkaša nogama guraju prodavačicu, koja leži vezana na zemlji, nakon čega izlaze iz zlatare i beže na biciklima.

Kako prenose italijanski mediji, pljačkaši su otkriveni zahvaljujući otiscima.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …