Home / ZANIMLJIVOSTI / Stanko je kao princ dojahao na belom konju i zaprosio Milenu. Dobio je odgovor svoje princeze i odmah digao ceo grad na noge (VIDEO)

Stanko je kao princ dojahao na belom konju i zaprosio Milenu. Dobio je odgovor svoje princeze i odmah digao ceo grad na noge (VIDEO)

Prosidba-620x350

Romantična prosidba se odigrala u ponedeljak veče u Etno selu „Stanišići“ kod Bjeljine, kada je Milena Simanić rekla je „DA“ Stanku Mitroviću, pred brojnim prolaznicima, na proslavi apsolventske večeri.

Mlada studentkinja Pedagoškog fakulteta Milena iz Bijeljine s pravom može reći da je našla svog princa.

U romantičnoj i bajkovitoj prosidbi, Stanko Mitrović, takođe iz Bijeljine, pred očima brojnih oduševljenih prolaznika, njihovih prijatelja, dojahao je na konju i zatražio ruku svoje princeze.

„Milena i ja smo u vezi nekih 20-tak meseci. Ona je te večeri došla na proslavu povodom završetka fakulteta, a nije imala pojma da ću je zaprositi. Na ideju sam došao pošto radim kao instruktor jahanja, a moja ljubav prema prirodi i konjima me je navela da to uradim kao što su naši preci vitezovi radili za svoje princeze.

Milena je moja princeza kojoj sam krišom spremio iznenađenje -ispričao je za InfoBijeljina Stanko Mitrović, dodajući da je ona bila zatečena i jako iznenađena, sve joj je bilo nestvarno, a prilikom zagrljaja je osetio koliko joj srce lupa.

Ovu prosidbu je planirao više od mesec dana. Mileni je rekao da će doći na proslavu u Etno selo, te je zamolio da izađe ispred

restorana i da ga dočeka. Nije mogla ni slutiti šta će se dogoditi. Stanko je jašući na konju prišao Mileni, kleknuo pred nju, izvadio verenički prsten i zamolio je da se uda za njega.

Milena je rekla „DA“, a nakon što joj je dao prsten nastavili su slavlje u restoranu, dok će joj ovo veče zasigurno ostati za pamćenje.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …