Home / ZANIMLJIVOSTI / VANZEMALJCI ŽIVE NA MESECU: NASA ima i dokaza za to (VIDEO)

VANZEMALJCI ŽIVE NA MESECU: NASA ima i dokaza za to (VIDEO)

vanzemaljciFoto-ilustracija: Nevseoboi.com.ua, NASA

Dona Hare, bivši radnik u Nacionalnoj vazduhoplovnoj i svemirskoj administraciji, u svojoj priči nije pomenula nijedno ime kako bi zaštitila ljude koji su podelili informacije s njom

Dona Hare nekada je radila u Nacionalnoj vazduhoplovnoj i svemirskoj administraciji, a ona je u video-snimku pod nazivom “NASA zavera” otkrila da su tri leteća tanjira uočena prilikom Apolo misije na Mesecu.

– Ušla sam u zonu u kojoj je ograničen pristup i u foto-laboratoriji videla razvijanje filma sa fotografijama nastalim na Mesecu. Jedan od zaposlenih mi je skrenuo pažnju na određeni deo slika na kojima sam videla okruglu belu tačku koja je ostavljala senku na zemlji. Znala sam da pokušava da mi ukaže na NLO, ali da ne sme to da izgovori – priča Dona.

Zaposleni joj je tom prilikom rekao da se fotografije uvek obrađuju pre objave, što znači da se ukljanjaju dokazi o NLO.

– Tako sam zaključila da oni imaju protokol kojim se uklanjaju dokazi o NLO. Mnogi su mi pričali o vanzemaljcima, a onda bi mi rekli da treba da ćutim, jer će poreći da su mi išta rekli ako odam informacije – otkriva Dona.

Hareova u svojoj priči nije pomenula nijedno ime kako bi zaštitila ljude koji su podelili informacije s njom.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

 

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …