Home / ZANIMLJIVOSTI / ŽELITE MUŠKO DETE? Onda treba da odaberete OVU POZU

ŽELITE MUŠKO DETE? Onda treba da odaberete OVU POZU

dvoje-trudnoca

Odabir određene poze povećava mogućnost da začnete dete željenog pola, mada garancije nema. Postoje dve vrste hromozoma koji su odgovorni za određivanje pola, a iz sperme izlaze na različite načine.

Za začeće devojčice odgovoran je X hromozom, a spermatozoid koji u sebi nosi taj hromozom je mnogo veći i sporiji, ali zato izdržljiviji i živi duže. Y hromozom je odgovoran za začeće dečaka. Spermatozoidi koji nose ovu vrstu hromozoma su mali i veoma brzi, oni ekspresno stižu do jajnih ćelija, ali mana im je što ne žive dugo.

Ukoliko želite da začnete devojčicu, morate da produžite putovanje spermatozoida. X spermatozoidii su izdržljiviji pa im treba više vremena kako bi došli do jajnih ćelija, zato će na dugom putu oni opstati, dok Y spermatozoid takav put neće izdržati.

Da bi začeli dete ženskog pola, pokušajte da orgazam vašeg muškarca bude što dalje od vrata materice.

dvoje-seks

Seksualne poze koje su najbolje da biste dobili devojčicu su misionarski i sedeći položaj u kojem par omota noge jedan oko drugog. Ovakve poze neće dopustiti duboku penetraciju. Ukoliko želite da začnete dečaka, orgazam muškarca treba da bude što bliže vratu materice. Zbog slabe izdržljivosti Y spermatozoida, potreban je položaj koji dopušta duboku penetraciju. Na taj način će se smanjiti period vremena, potreban da Y spermatozoid stigne do jajne ćelije.

Položaji koji će omogućiti začeće dečaka su položaji u kojima žena dominira. To su položaji u kojima je žena na vrhu, pa može da kontroliše koliko duboko penis može da uđe. U trenutku orgazma muškarca, žena treba da omogući da je penis što dublje unutra. Još jedna bitna stvar je da žena treba doživeti orgazam pre muškarca. To će promeniti pH u blizini vrata materice, što odgovara Y spermatozoidu, odnosno onom koji pravi dečaka.

(Alo/EPK)

Check Also

LAŽNA MEDICINSKA SESTRA SNIMLJENA KAKO KRADE BEBU I IZNOSI JE ISPOD JAKNE (VIDEO)

Kolumbijka obučena kao bolničarka, rekla ocu i majci devojčice da mora da je “vodi na …