Home / ZDRAVLJE / Ako verujete da vas ulje KANABISA može izlečiti pročitajte recept! (VIDEO)

Ako verujete da vas ulje KANABISA može izlečiti pročitajte recept! (VIDEO)

Ovim uljem se prema simpsonovima rečima dokazano leče dijabetes, arterioskleroza, multipla skleroza, epilepsija, astma, psorijaza.

kanabisen.wikipedia.org

Samouki lekar i jedan od najvećih boraca za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe, Rick Simpson, otkrio je recept koji je postavio na svoju veb stranicu phoeniktears.ca.

Ideja je bila da slobodno podeli s ljudima širom sveta recept za ulje od kanabisa kojim je prema njegovom svedočenju i sam izlečio najteži oblik raka kože s kojim se pre više od 11 godina suočio.

Ovim uljem se prema simpsonovima rečima dokazano leče dijabetes, arterioskleroza, multipla skleroza, epilepsija, astma, psorijaza.

Recept izgleda ovako:

1. Stavite potpuno osušeni biljni materijal u plastičnu posudu.

2. Natopite materijal sa razređivačem koji koristite. Mogu se koristiti razni razređivači. Lično koristim čistu naftu ali kanta od 170l košta oko 360 evra. Možete koristiti 99-postotni izopropil alkohol koji možete naći u lokalnim apotekama. Alkohol apsorbuje više clorofila iz biljnog materijala nego nafta. To prouzrokuje da ulje napravljeno uz pomoć alkohola ima tamniju boju. Ako je postupak izveden pravilno, u ulju neće biti ostatka razređivača ili će ga biti vrlo malo. Trebaće oko 8 litara razređivača da bi se odvojio THC od pola kilograma biljnog materijala.

3. Izgnječite biljni materijal koristeći čisti drveni štap ili neki slični alat.

4. Biljni materijal treba biti potpuno potopljen. Gnječite ga štapom. Dok to radite THC se odvaja od biljnog materijala u razređivač.

5. Radite sve to oko 3 minuta.

6. Prelijte mešavinu ulja / razređivača bez biljnog materijala u drugu posudu. Upravo ste izvukli oko 80% THC-a iz biljnog materijala.

7. Drugo ispiranje – Ponovo dodajte razređivač u biljni materijal i gnječite još 3 minuta da izvadite preostalih 20% THC-a.

8. Prelijte mešavinu ulja / razređivača u posudu koja već sadrži prvu mešavinu koju ste prethodno napravili.

9. Bacite biljni materijal iz kojeg ste upravo izdvojili THC.

10. Prelijte mešavinu ulja / razređivača kroz filter za kafu u čistu posudu.

11. Isusom razređivač (kuvanjem).

12. Dodajte mešavinu u posudu do 3/4 zapremine. Budite sigurni da se nalazite u dobro provetrenoj prostoriji i uključite ventilator. Pare su vrlo zapaljive. Budite sigurni da se nalazite podalje od grejnih elemenata, jer mogu izazvati požar.

13. Uključite posudu i namestite je na jako kuvanje.

14. Dodajte mešavinu u posudu kako se nivo spušta sve dok sva mešavina ne završi u posudi.

15. Kada je sav razređivač gotovo ispario dodajte nekoliko kapi vode u mešavinu. Količina vode koju ćete dodati zavisi koliko ste imali biljnog materijala na početku. Ako proizvodim ulje od pola kilograma dobrog biljnog materijala, obično dodam oko 10 kapi vode.

16. Kada je u posudi ostalo oko 25mm mešavine ulja / razređivača, stavite rukavice i lagano vrtite posudu (da se promeša razređivač).

17. Vrtite posudu dok razređivač ne ispari. Nekoliko kapi vode pomaže kod isparavanja ostatka razređivača i donekle čuva ulje od prejakog zagrevanja. Temperatura ulja nikada ne bi smela biti veća od 140 Celzijusa.

18. Stavite rukavice i izvaditi ulje iz posude.

19. Oprezno prelijte ulje u manju čistu metalnu posudu.

20. Stavite tu posudu na neki uređaj koji lagano greje. Može potrajati nekoliko sati ali će voda i razređivač ispariti iz ulja. Kada više nama nikakve aktivnosti na površini ulja, lek je spreman za upotrebu.

21. Prelijte vruće ulje u bocu.

Pogledajte video:


Priprema Kanabis Ulja ( Recept ) by vireality

Check Also

DOKTOR NESTOROVIĆ UPOZORIO NA OPAKU BOLEST: TRI STVARI KLJUČNE ZA NJEN NASTANAK

Doktor Branimir Nestorović tvrdi da se nedovoljno kretanje, loša ishrana i hronični stres po pravilu …