Home / ZDRAVLJE / FASCINANTNO: EVO ŠTA ĆE VAM SE SVE DOGODITI AKO MUĆKATE OVA ULJA U USTIMA!

FASCINANTNO: EVO ŠTA ĆE VAM SE SVE DOGODITI AKO MUĆKATE OVA ULJA U USTIMA!

Ipak oprez, nije svako ulje za mućkanje, potrebna vam je najviše 1 supena kašika maslinovog, suncokretovog ili susamovog ulja koje se lagano meša u usnoj šupljini 20-tak minuta.

500-1

Ovaj postupak lečenja predstavio je doktor F. Karach na kongresu Ukrajinskog udruženja onkologa i bakteriologa. Njegovi postupci za mnoge su sumnjičavi, ali lako je proveriti njegove metode, dovoljno ih je samo isprobati.

Reč je o učestalom mućkanju ulja u usnoj šupljini čime se otrovne materije iz tela naprosto eliminišu, a mućkanje vodi ka rastu imuniteta što znači da organizam dobija sposobnost da se samostalno uhvati u koštac s bolestima, bez konzumacije skupih, a često i ne efikasnih lekova.

Ako ste pravilno postupili, tečnost koju ste ispljunila biti će bela poput mleka, a nakon što ste ulje ispljunuli iz usta dobro ih operite toplom vodom, četkicom i prirodnom pastom za zube. U tečnosti koju ste mućkali nalazi se mnoštvo toksina i bakterija štetnih za organizam.


S ispiranjem je idealno početi ujutro pre jela, a ako želite da vaše tegobe što pre prođu postupak se može ponavljati tri puta dnevno, ali uvek praznog želuca. Terapija traje onoliko dugo koliko je organizmu potrebno da se oporavi, a da je metoda efikasna primetićete tako što ćete se nakon prospavane noći buditi odmorni i puni energije.

Za lečenje ovom metodom trebati će vam kod akutnih bolesti najviše četiri dana, ali ako su bolesti hronične lečenje bi moglo da potraje i do godinu dana. U početku procesa moguća ja i pojava simptoma pređašnje bolesti kao i povišena temperatura, ali ne treba paničiti, to je samo znak da se organizam čisti i da je proces lečenja započeo.

Inače, ovaj postupak pojačava razmenu materija u organizmu, a koristan je i za jačanje imuniteta koji je u današnje vreme oštećen kod sve većeg broja ljudi zbog tempa i načina života te loše ishrane.

Zanimljivo je takođe kako zubi mućkanjem ulja postaju beli, a ova metoda pomaže iu podizanju kvaliteta zuba, ponajviše u situacijama kada su oni klimavi prim

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …