Home / ZDRAVLJE / Imala je samo 27 godina kad je ČITAVO TELO počelo da je SVRBI! 18 meseci kasnije je umrla!

Imala je samo 27 godina kad je ČITAVO TELO počelo da je SVRBI! 18 meseci kasnije je umrla!

Pred Lusi je bio čitav život. Našla je dobar posao, zaprosio ju je divan čovek, planirali su porodicu… Međutim, podmukla bolest im je pokvarila sve

500

Lusi-Mej i Lijam Krosli iz Londona bili su srećan i uspešan zaljubljeni par. Nažalost, njihovu predivnu priču prekinula je užasna bolest i Lusi je umrla samo tri meseca nakon venčanja.

Sve je počelo kada je Lusi otputovala na službeni put, s kog se javila Lijamu, žaleći se na nepodnošljiv svrab po celom telu.

– Nazvala me i rekla da je svrbi čitavo telo. Ona nije osoba koja paniči, pa sam znao da je svrab ozbiljan, čim mi ga je uopšte spomenula. Međutim, pošto se po koži nije pojavio nikakav vidljivi osip, simptome je ignorisala mesecima – kaže Lijam.

U jednom trenutku je ipak otišla kod dermatologa, koji joj je prepisao kremu za suvu kožu, ali ni to nije pomoglo. Svrab se samo pogoršavao.

Nakon nekog vremena, koža bi počela da joj krvari nakon češanja. Otišla je drugom lekaru. On je posumnjao na alergiju i prepisao joj antihistaminike, ali ni to nije pomoglo.

– Nažalost, obe dijagnoze bile su pogrešne. Tačna dijagnoza je bila ona najgora – rak – ispričao je Lijam za britanski Sun.

Ispostavilo se da Lusi ima kancer žučne kese. Reč je o izuzetno retkom stanju o kojem se ne zna baš mnogo.

– Kada su joj rekli da ima rak, slomila se. Trudio sam se da ne plačem zajedno s njom, pokušavao sam da budem jak. Krenula je na hemoterapiju, promenila ishranu, ali već je bilo kasno – s tugom se priseća Lijam.

Lusi je preminula samo četiri meseca nakon dijagnoze, a tri meseca nakon venčanja.

Lijam sada ima potrebu da podigne svest o ovom retkom obliku raka, da bi ljudi koji osete slične simptome na vreme mogli da reaguju i izleče se.

(Telegraf.rs)

Check Also

MORATE ZNATI! NESTOROVIĆ OTKRIO: OVA BAKTERIJA IZAZIVA RAK, SA OVA 2 SASTOJKA, MOŽEMO JE SE REŠITI ZA 6 NEDELJA

Većina lekara i pacijenata misli da ako uzme antibiotik da će sprečiti komplikacije. E to …