Home / ZDRAVLJE / IMATE PROBLEMA SA VISOKIM HOLESTEROLOM? SVAKO JUTRO UZMITE ČAŠICU OVOG NAPITKA, REZULTAT JE NEVEROVATAN!

IMATE PROBLEMA SA VISOKIM HOLESTEROLOM? SVAKO JUTRO UZMITE ČAŠICU OVOG NAPITKA, REZULTAT JE NEVEROVATAN!

Holesterol je neophodan sastavni deo organizma, potreban za normalno funkcionisanje svake ćelije. Strukturni je element svih ćelijskih i intraćelijskih membrana, a u određenim organima ima i posebne, specifične uloge.

Njegova koncentracija u krvi je usko povezana s metabolizmom masti u organizmu, a zavisi i od niza drugih faktora: pre svega, način ishrane, naseđa, rada hormona tj. žlezda s unutrašnjim lučenjem, funkcije i integriteta vitalnih organa poput jetre i bubrega.

Normalne vrednosti u krvi: 3,10 – 5,5 mmol/l

Štetno delovanje se ispoljava tek kada je u krvi prisutan u znatno većim koncentracijama od normalnih. Povećan unos holesterola hranom utiče na vrednost njegovog nivoa u krvi.

Ako vam je dijagnostikovan visok nivo holesterola, pre nego počnete s konzumacijom farmaceutskih lekova probajte s ovim, prirodnim, lekom

Sastojci:

koren celera, 350gr.
limun, 1kg.
voda, 2l.

Postupak: Oljuštite celer i izrendajte ga, limun ogulite i isijecite u 2l vode. Sve zajedno kuvati dok ne ispari na 1l i pustiti da odstoji, a nakon toga procediti. Napitak držite u frižideru.

Napomena: Ova smesa čisti i izbacuje višak vode iz organizma, zbog toga se ne preporučuje osobama koje imaju nizak krvni pritisak. Svako jutro na prazan želudac uzmite jednu malu čašicu napitka. Nakon mesec dana napravite pauzu.

Check Also

DR NESTOROVIĆ OTKRIO KADA ĆE KRAJ KORONA LUDILU I DA LI ĆE VAKCINA BITI OBAVEZNA

U Srbiji će epidemija koronavirusa morati da se završi do kraja januara 2021. godine. Biološki …