Home / ZDRAVLJE / Izlečite čir na želucu za samo sedam dana..(RECEPT)

Izlečite čir na želucu za samo sedam dana..(RECEPT)

500-1

Način pripreme:

Odnos suvih kora nara i ključale vode je 1:20.

U prethodno ugrijanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suvih kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode. Pokriti tačnom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Posle toga može da se pije.

Kore ne bacajte. Nakon toga, lečenje je počelo.

Za izlečenje za 5 sati od dizenterije, dijareje, salmoneloze, tifusa, kolere, akutnog apendicitisa (zapaljenja slepog creva) lek treba konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, treba da se popije pola šolje (čaše). Nemojte ga cjediti. Ponovo poklopite tačnom. Ako posle 10 minuta osetite olakšanje i vama je bolje, znači da je u pitanju obični proliv i njegovo lečenje je završeno.

Ako posle 10 minuta niste osetili poboljšanje, znači kod vas je, ili dizenterija, ili dijareja, ili tifus, ili salmoneloza.

Potrebno je da ostanete u kući i nakon 3 sata popijete preostalu polovinu šolje. Proces lečenja nastavlja se iu naredna tri sata. A ozdravljenje nastaje nakon 5 sati od početka lečenja.

Za izlečenje za 7 dana od čira na želucu, čira na tankom crevu, kolitisa (zapaljenja debelog creva), Disbakterioza creva, potrebno je suve kore nara konzumirati na sledeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta možete ga piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) u 4 puta, u približno jednakim porcijama iu približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml. Počnite sa konzumiranjem ujutru na prazan stomak, nakon buđenja, a poslednju, četvrtu dozu, pred spavanje.

Ne treba ga piti svakog dan, već svaki drugi – 1, 3, 5, 7 … To je dovoljno za kompletno izlečenje.

Ako želite da nastavite sa tretmanom, zbog sigurnog izlečenja čira želuca, to možete učiniti posle napravljene pauze od 7 dana posle prvog tretmana lečenja.

Za vreme lečenja, ne smijete piti alkohol!

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …