Home / ZDRAVLJE / KADA ŽELITE DA ZAPALITE CIGARETU POPIJTE OVAJ NAPITAK: POMAŽE DA OSTAVITE PUŠENJE ZA 10 DANA, A IMATE GA U KUHINJI!

KADA ŽELITE DA ZAPALITE CIGARETU POPIJTE OVAJ NAPITAK: POMAŽE DA OSTAVITE PUŠENJE ZA 10 DANA, A IMATE GA U KUHINJI!

Uz pomoć ovog napitka cigarete će vam se ogaditi za desetak dana. Svi koji su probali ovo, tvrde da je delotvorno i dugotrajno. Na tržištu je sve više preparata koji vam navodno pomažu da smanjite nikotinsku zavisnost, ali kako ne biste trošili puno novca, priroda se potrudila i za to.

Naime, otkrivamo vam domaći recept koji se koristi za odvikavanje od pušenja. Reč je o mešavini na bazi sode bikarbone, za koju mnogi tvrde da im je pomogla da im se cigarete toliko zgade da ih vrlo brzo ostave.

Sve što treba da uradite jeste da kašiku sode bikarbone naspete u čašu vode i pomešate tako da se sasvim rastvori. Ovaj koktel pijte 2 puta dnevno prve nedelje, a ako ne prestanete da pušite za tih 7 dana, naredne nedelje ovu mešavinu pijte jednom dnevno.

Pored toga, možete i samo ispirati usta ovom mešavinom svaki put kada osetite potrebu da zapalite cigaretu. Ovu tečnost možete nositi sa sobom u bočici i koristiti je uvek kad osetite potrebu za pušenjem. Još radikalnije sredstvo je da namočite cigarete ovom tečnošću.

Check Also

DR VLADIMIR ZELENKO: CINK JE METAK KOJI UBIJA KORONU, IVERMEKTIN MU OTVARA ĆELIJU!

Potrebne su vam i supstance koje omogućavaju cinku da uđe u ćeliju – hidroksihlorokin, ivermektin …