Home / ZDRAVLJE / KARCINOM JE KANTA ZA OTPATKE U KOJU TELO ODBACUJE TOKSINE: Kako se očistiti?

KARCINOM JE KANTA ZA OTPATKE U KOJU TELO ODBACUJE TOKSINE: Kako se očistiti?

Dr Slađana Velkov je rođena u Skoplju, odrasla je u Srbiji. Studirala je medicinu u Nišu i Skoplju, gde je i diplomirala. Radila je za Ujedinjene narode u Makedoniji, kao lekar opšte prakse na Hitnom odeljenju u Vranju iu Kuvajtu kao lekar i menadžer za razvoj medicine.

500-1

Poslednjih nekoliko godina bavi se besplatnim obrazovanjem o samoizlječenju pravilnom ishranom i načinom života. Održala je preko stotinu predavanja, radio i TV gostovanja u Saudijskoj Arabiji, Indiji, Srbiji, Makedoniji, Kuvajtu, Španiji, Bugarskoj i Australiji. Veliki je zagovornik prevencije bolesti u vidu zdravog načina života i prava izbora na vakcinaciju.

Dr Velkov govori: Kada frekvencija tela padne ispod 58 Hz pojavljuju se simptomi prehlade, na 55 Hz kandida, na 42 Hz rak. Svaka bolest ima frekvenciju, stepen kiselosti na kojoj će doći do razvoja određenog mikroba što znači da svaki mikrob ima svoju frekvenciju.

Kada dođe do nakupljanja otrovnih materija u telu, koje uglavnom unosimo preko hrane, telo će ih najpre početi odlagati, pre svega u masnom tkivu koje služi za odlaganje otpada. Ako jedemo previše industrijske i previše kuvane hrane – sve više ćemo masnog tkiva imati.

Tumor je kanta za smeće u koju telo odbacuje otrovne materije i stvara ovojnice okolo da bi se izolovala od otrova. Telo se neće čistiti od smeća sve dok uzimamo otrovnu hranu jer je preko 90% energije zauzeto varenjem velikih količina hrane kao i eliminacijom otpada.

Kada prestanemo unositi hranu makar jedan dan, počeće čišćenje tela. Telo će se čistiti i kada smo na sirovoj hrani, jer se ne troše metabolički enzimi (gorivo za stanicu) na varenje hrane, jer hrana vari samu sebe svojim enzimima koji nisu uništeni kuvanjem.

Međutim, ako mi nastavimo sa uzimanjem otrovne hrane, u početku neće biti čišćenja jer organizam troši najveći deo energije na varenje i eliminaciju hrane, ali će jednom doći do zasićenja i telo će se alarmantno početi čistiti, izbacivati sluz i smeće kašljem, povraćanjem, prolivom , znojenjem …

Truljenje u nama

U tim trenucima je sva telesna energija koncentrisana na čišćenje tela tako da se hrana koja se pojede neće probavljati, već truliti u želucu što će dodatno opteretiti organizam i produbiti problem.

Još početkom prošlog veka su naučnici otkrili i potvrdili u mnogobrojnim eksperimentima da bakterije ne žive samo van tela i napadaju nas, već da žive i nastaju se u našem telu.
Kada se posmatra živa krv, vidi se bezbroj sićušnih biona, malih čestica koje plivaju u krvi i iz kojih nastaju mikroorganizmi, koji se takođe nalaze u našoj krvi. Da, naša krv nije sterilna već se u njoj odvija veoma složen proces metamorfoze mikroorganizama.

Bione je osnovna jedinica života, orgonske energije čije poreklo je Sunce, a do nas se prenosi Sunčevom svetlošću. Nalazi se u živoj tvari, vodi i vazduhu.
U potpuno zdravom telu, ne dolazi do transformacije biona. U bolesnom telu, kada dođe do povećane kiselosti organizma iz biona, varenjem se stvaraju različiti oblici najpre patogenih bakterija, au kiselijoj sredini dolazi i do transformacije u gljivice.

Velike količine smeća

500-1

To znači da će usled kiselosti organizma (zbog loše hrane uglavnom) doći do transformacije biona u mikroorganizme. Mikroorganizmi će prilikom dezintegracije ostavljati velike količine smeća iza sebe, što će dodatno opteretiti organizam. Jesu li onda mikroorganizmi krivi za našu bolest ili je problem u kiselosti organizma? Da nije bilo patološke, kisele podloge ne bi došlo do razvoja mikroorganizama.

Kada uzimamo antibiotik za ubijanje mikroba, oslobodit ćemo se privremeno jednog broja mikroba, ali će antibiotici – ANTI BIOS = PROTIV ŽIVOTA uništavati i bione na taj način što će dodatno zakiseliti organizam i dovoditi do dalje transformacije u mikrobe. Jedini način da se zaustavi transformacija biona u mikrobe je da se telo održava alkalnim. Hoće li nešto biti alkalno (bazno) ili kiselo zavisi o stepenu vibracije- frekvencije.

Određena vibracija moze menjati sve pa i formu nekog bića akumulacijom ili dezintegracijom biona. Sva hrana ima svoju vibraciju. Tako znamo da je prosečna frekvencija ljudskog tela izmedju 60 i 70 Hz i kada frekvencija opada i imuni sistem slabi.

Kada frekvencija padne ispod 58 Hz pojavljuju se simptomi prehlade, na 55 Hz kandida, na 42 Hz rak. Svaka bolest ima frekvenciju, stepen kiselosti na kojoj će doći do razvoja odredjenog mikroba- što znači da svaki mikrob ima svoju frekvenciju. Supstance sa većom vibracijom će uništiti bolest s nižom vibracijom.

Tako je vrlo važno s kakvom vibracijom hranu jedemo, udišemo i apsorbiramo. Otrovne materije snižavaju našu telesnu vibraciju: industrijska hrana ima 0 Hz, sveže voće i povrće, oko 15 Hz, sušeno bilje do 27 Hz, dok eterična ulja imaju izmedju 52 i 320 Hz što je npr. Frekvencija ružinog ulja. Naše misli takodje imaju svoju vibraciju tako da će negativne misli snižavati telesnu frekvenciju i dovoditi do bolesti – dok nas dobre misli leče.

Bioni su neuništivi

Posle smrti organizma dolazi do dezintegracije materije do stepena biona tako da određena koncentracija biona ostaje nerazgrađena i spremna za kreiranje novog živog organizma. Bioni su neuništivi i predstavljaju osnovnu jedinicu života.

Kada se češće čistimo (razboljevamo), organizam će biti zdraviji dok može doći do težih poremećaja usled vrlo kisele sredine i dezintegracije velike količine biona. Deca imaju snažnije mehanizme odbrane i zato su često „boležljiva“ i imaju višu temperaturu od odraslih.

Povišena temperatura je samo veća frekvencija na kojoj mnogi mikrobi ne mogu opstati i činimo sebi loše kada je snižavamo. Zašto se „prehladimo“? Ne razbolimo se od hladnoće već zato što kada nam je hladno već dođe do skupljanja krvnih sudova na površini tako da velika količina krvi, a samim tim i otrova dospe do vitalnih organa i tada organizam reaguje time što počinje čišćenje: kašalj, znojenje, povraćanje, prolivi …

Nijedan od ovih načina čišćenja ne treba zaustavljati, već samo omogućiti lakše čišćenje uzimanjem dosta čiste osunčane vode, koja će razvodniti sluz, biti bez hrane 2-3 dana, na svežim sokovima ili samo na sirovoj hrani, udisati čist vazduh i odmarati se (za tretiranje staraca i dece, obratite se iskusnom stručnjaku).

Razmnožavanje mikroba

Mikrobi se neće razvijati van živog organizma, ali mogu da prežive neko kraće vreme tako da je moguće, da neki mikroorganizam pređe s nekog čoveka na nas. Ako je naše telo kiselo, nastaviće se razmnožavati u našem telu, ali ako je naše telo bazno, za dan, dva će se raspasti i od njih će ostati samo bioni. Znači, iu tom slučaju kada dobijemo mikrobe od drugih, opet sve zavisi od kiselosti (frekvenciji) našeg tela.

Što se tiče virusa … Virusi su delovi RNK i DNK koji nastaju raspadanjem stanica i mikroba. Kada smo kiseli, dolazi do raspadanja stanica, crvenih krvnih zrnaca, mikroba …
Kada se stanica raspadne, delovi raspadnutih RNK i DNK – proteinskih delića, plivaju između ćelija u organizmu.

Šta kiseliji organizam, biće više raspadanja i više proteinskih delića – virusa. Virusi nisu živa bića i ne razmozavaju se, već se ponašaju kao paraziti i opstaju na račun stanica na koje se prikače. Znači, treba samo podići vibraciju sirovom hranom, gledanjem u Sunce, fizičkim aktivnostima i pozitivnim mislima i sve će biti u redu.

Check Also

DO SADA NEVIĐENE TVRDNJE ČUVENOG RUSKOG DOKTORA: CENITE MASNOĆU, NIJE TAKO KAKO SU VAM REKLI I KAKO VI MISLITE..

U TV emisiji On The Most Important, televizijski lekar Aleksandar Mjasnikov savetovao je Ruse da poštuju …