Home / ZDRAVLJE / Mršavite dva kilograma na dan: ČAROBNI NAPITAK od zelenog čaja i mleka (RECEPT)

Mršavite dva kilograma na dan: ČAROBNI NAPITAK od zelenog čaja i mleka (RECEPT)

zeleni- cajSvi znamo koliko je zeleni čaj zdrav i lekovit, ali da li ste čuli za „čarobni“ napitak koji se pravi od ove biljke i mleka, a zahvaljujući kojem mršavite i do 2 kg za samo jedan dan? Zvuči neverovarno, ali i te kako deluje!

Želite da brzo smršate, a kasnije da samo održavate svoju težinu? Onda je dijeta sa zelenim čajem i mlekom za vas.

Svi znamo da je ovaj čaj veoma koristan, ali o mnogim njegovim kvalitetima se malo zna, a upravo u tome se i krije tajna ovog napitka.

Ova dijeta ne stvara osećaj gladi i odlična je za čišćenje i detoksikaciju celog organizma. Za jedan dan sa ovim napitkom možete izgubiti od 0.5 do 2 kilograma (viška tečnosti u organizmu).

Sve što vam je potrebno:

– 1.5 litar nemasnog mleka
– 2 kašike pravog zelenog čaja
Napomena: Ono što je veoma važno jeste da pravi zeleni čaj nabavite u radnji sa zdravom hranom. Nemojte da koristite čaj u kesici, jer se onda efekat neće osetiti.

Priprema:

U prokuvano i ohlađeno mleko do 70 stepeni dodajte dve kašike zelenog čaja, zatim poklopite i ostavite da odstoji 20 minuta. Posle procedite i počnite da pijete pripremljen napitak, preporučuje se jedna šolja na svaka dva sata.

U međuvremenu pijte negaziranu vodu. Obavezno popijte (najmanje) 2 litre vode na dan, jer mleko i zeleni čaj poboljšavaju izlučivanje mokraće iz organizma, a voda kontroliše ravnotežu u organizmu.

(Dnevno.rs)

Check Also

ŠTA KADA TELO POSTANE PREVIŠE KISELO: JEDAN OD 12 ZNAKOVA ALARMIRA NA UZBUNU

Većina žitarica, mlečnih proizvoda, soje i mesa su kiseli. Kafa, alkohol, visoko prerađena hrana, rafinisani …