Home / ZDRAVLJE / Narodni lek za otapanje kamena u bubregu! (RECEPT)

Narodni lek za otapanje kamena u bubregu! (RECEPT)

kamen u bubregu-bolovi

Da li imate problema sa kamenom u bubregu ili sa peskom u mokraćnim kanalima, možete se rešiti muka uz narodni lek koji možete pripremiti sami za sebe kod kuće i to za veoma kratko vreme.

Čaj koji rastvara pesak i kamence u bubrezima i bešici, Pri mokrenju i krv iz mokraće, priprema se tako da se 1 velika kašika mešavine jednakih delova preslice i borovnice (Fructus jumperi) s malo pelina (Artemisia absinthium) kuva 5 min sa 2, 5 dl vode, zatim to ostavi da poklopIjeno stoji 15 min i onda procedi.

Popije se 1 šoljicu odmah, a ostata svaki sat po gutljaj. Pri tom je izvanredno korisna parna sedeća kupka u odvara od 1,5 kg sveže ili 25 dkg suve preslice na 10 l vode.

Jaki grčeviti bolovi pri izlasku kamenca iz bubrega, žučne ili mokraćnog mehura odmah će prestati.

Isti čaj jača želudac, kad se pije topao ujutro na prazan stomak, posebno ako mu se doda još i jednaka količina kičice (Eritnraea centaurium).

Protiv hronične upale bubrega i visokog pritiska dobro je 3 velike kašike mešavine od po 40 g preslice i lišća breze te 20 g imele kuvati 10 min. u 1 l vode, ostaviti to da stoji preko noći a ujutro procediti.

Pije se u 5 obroka u toku dana.

Check Also

MORATE ZNATI! NESTOROVIĆ OTKRIO: OVA BAKTERIJA IZAZIVA RAK, SA OVA 2 SASTOJKA, MOŽEMO JE SE REŠITI ZA 6 NEDELJA

Većina lekara i pacijenata misli da ako uzme antibiotik da će sprečiti komplikacije. E to …