Home / ZDRAVLJE / Ovo je prirodni lek za lečenje hroničnog konjuktivitisa!

Ovo je prirodni lek za lečenje hroničnog konjuktivitisa!

Jedna poznata homeopatska revija na vodi slučaj koji uverljivo dokazuje lekovitost vidove trave.

501- 1

Nakon hroničnog konjunktivitisa, pacijentkinja je imala dosta veliku cistu na rubu desnog oka. Tokom proteklih godina, imala ih je tri ili četiri i bojala se podvrgnuti još jednoj operaciji.

Oba oka bila su joj nadražena, a desno je, osim što je imalo cistu, još i neprestano suzilo kada bi bila na otvorenom prostoru.
Jednog dana, neko joj je u razgovoru predložio da se posavetuje sa homeopatskim lekarom.

To je i učinila. Propisao joj je: dve tablete vidove trave na sat tokom jednog dana, a posle tri puta dnevno, i jednu homeopatsku rastvor vidove trave – jednu kap u kupki za oči, jednom ili dva puta dnevno.

Dve nedelje kasnije, oba oka bila su očišćena, a upala je praktično nestala. Oko joj više uopšte nije bilo natečeno, a cista se smanjila.

Žena je otišla svom oftalmologu koji je bio zapanjen poboljšanjem stanja. Izjavio je da nikada nije čuo za Vidovu travu, no savetovao joj je da još mesec dana nastavi sa tretmanom i da opet dođe na pregled.

Ona je postupila tako. Nedelju dana kasnije, cista se smanjila na veličinu dugmeta i ostao je samo mali trag upale veđe. Ona kaže da je na kraju meseca specijalista potvrdio da je poboljšanje očito i nedvosmisleno.

Savetovao joj je da nastavi ovaj tretman koji dokazano daje ovako dobre rezultate.

Check Also

MORATE ZNATI! NESTOROVIĆ OTKRIO: OVA BAKTERIJA IZAZIVA RAK, SA OVA 2 SASTOJKA, MOŽEMO JE SE REŠITI ZA 6 NEDELJA

Većina lekara i pacijenata misli da ako uzme antibiotik da će sprečiti komplikacije. E to …