Home / ZDRAVLJE / POČEO JE DA KAŠLJE KRV A ONDA JE OTIŠAO NA PREGLED: Ono što mu je lekar rekao je ga ŠOKIRALO!

POČEO JE DA KAŠLJE KRV A ONDA JE OTIŠAO NA PREGLED: Ono što mu je lekar rekao je ga ŠOKIRALO!

lekar

Mladić se uplašio kada je počeo da kašlje krv, a onda je saznao strašnu istinu! Jedan kineski muškarac živeo je punih 20 godina s čepom hemijske olovke u plućima, što je shvatio tek nedavno.

Očigledno je zaboravio da je u dečijim danima progutao čep, iako su mu konstantni problemi s disanjem ukazivali da ima određeni problem.

Kada je počeo da iskašljava krv odlučio je da ode na pregled, a dijagnoza je šokirala i njega i doktore, prenosi „Mirror“.

Muškarac, za koga se zna da se preziva Vang i dolazi iz grada Huajhu na jugozapadu Kine, patio je od hroničnog kašlja u detinjstvu, a ovom prilikom je dao izjavu za kineske medije.

„Uvek sam kašljao i imao plućne infekcije, ali sad sam morao prvi put da reagujem zbog iskašljavanja krvi“, ispričao je momak.

Doktorski tim, predvođen doktorom Zhouom Kangrenom, pomoću ultrazvuka je otkrio nepoznati objekt u Vangovom telu i odmah ga uklonio, a nesrećni pacijent je nakon nekoliko dana pušten kući.

(Bktvnews.com/Blic.rs)

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …