Home / ZDRAVLJE / PRUŽITE ORGANIZMU SNAŽAN ŽIVOTNI IMPULS: Ovo je kineski metod podmlađivanja ledom..

PRUŽITE ORGANIZMU SNAŽAN ŽIVOTNI IMPULS: Ovo je kineski metod podmlađivanja ledom..

500-1

Magično mesto za podmlađivanje u kineskoj akupunkturi naziva se Feng Fu (utočište vetra), a nalazi se na potiljku, u delu gde se sjedinjuju glava i vrat.

Lezite na stomak (ili sedite), a kocku leda veličine 2 × 2 cm stavite na tačku Fen Fu (rupicu na potiljku). Držite led na tom mestu 20-ak minuta. Kocku leda možete fiksirati zavojem ili maramom.

Postupak ponavljati, sa pauzama od 2-3 dana, ujutro na prazan stomak i uveče, pred spavanje. Prehlada kod ove procedure nije moguća.

Na početku postupka može biti prisutan osećaj hladoće, ali za 30-40 sekundi oseća se priliv toplote na tačku delovanja. Prvih nekoliko dana imaćete osećaj euforije zbog oslobađanja endorfina u krvotok.

Redovnim stavljanjem kocke leda na tačku Fen Fu poboljšava se san, raspoloženje i opšta vitalnost. Takođe, kineski metod podmlađivanja eliminiše glavobolju, zubobolju i bolove u zglobovima.

Delovanje na tačku Fen Fu vraća čoveka u fiziološku normu i podmlađuje telo jer organizmu daje snažan životni impuls.

Stručnjaci upozoravaju da delovanje ledom na tačku Fen Fu ne bi trebalo da primenjuju trudnice i osobe sa pejsmejkerom, epilepsijom i šizofrenijom.

Check Also

ZAPANJUJUĆE OTKRIĆE RUSKIH LEKARA: PIRAMIDE KOJE MOŽETE I VI NAPRAVITI LEČE RAK, SPREČAVAJU RAZVOJ VIRUSA, SNIŽAVAJU ŠEĆER I JOŠ..

U Rusiji se nalazi 17 piramida, a najveća je kod Moskve. U Rusiji one nisu …